Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τουρνουά τένις γυναικών στην Τρίπολη!

Τουρνουά τένις γυναικών στην Τρίπολη!

Ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης με συνδιοργανωτή το Tennis Cup Αγ. Κων/νου διοργανώνουν το 1o Τουρνουά Γυναικών στην Αρκαδία και την Τρίπολη "1ο Women's Tripolis Tennis Marathon 2012" by MOD'S HAIR Tripolis. To τουρνουά είναι για γυναίκες άνω των 20 ετών δεν είναι open και γίνεται υπο την αιγίδα του Tennis Society. Για παραπάνω πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε την προκήρυξη που ακολουθεί. 

Online ενημέρωση:

Στο www.tennisaek.com θα υπάρχει πρόγραμμα των αγώνων από την 1η μέρα διεξαγωγής του καθώς και ενημέρωση για την πορεία του 1ου Womens Tripolis Tennis Marathon 2012 by MODS HAIR TRIPOLI.

ΑΓΩΝΕΣ: Γήπεδα/Επιφάνεια: Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε 5 γήπεδα Quick (3 στο ΔΑΚ Τρίπολης και 2 στο Tennis cup)

Τρόπος Διεξαγωγής:

Οι αγώνες θα έχουν διάρκεια 2 ημέρες (ως επι το πλείστον 2 Σάββατα).  Πολλαπλοί αγώνες (round robin) με αντίπαλο... το χρόνο και δώρα για όλους τους συμμετέχοντες από τον χορηγό μας το κατάστημα Mods Hair Τρίπολης!!!

Tο σύστημα round robin, μέσα στην ίδια ημέρα θα δίνει την δυνατότητα να παίξουν αρκετούς αγώνες όλες οι συμμετέχουσες, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα (νίκη, ισοπαλία, ή ήττα) σε κάθε αγώνα τους. Οι αγώνες θα έχουν χρονική διάρκεια από 30 έως 40 λεπτά (ανάλογα με τις συμμετοχές), ώστε να κυλήσει ομαλά και ισορροπημένα για όλες τις συμμετέχουσες η διοργάνωση, με τις αντιπάλους (που κάθε φορά θα είναι διαφορετικές) να μετράνε το ματς σε games ή πόντους tiebrake (ανάλογα με τις συμμετοχές). Οι 4 νικήτριες της πρώτης αγωνιστικής ημέρας, οι οποίες θα έχουν κερδίσει τα περισσότερα games ή πόντους (σε περίπτωση ισοβαθμίας, η νικήτριες θα προκύψουν από αγώνα tie-break) θα βρεθούν στα γήπεδα το επόμενο Σάββατο για να αγωνιστούν με το ίδιο σύστημα, ώστε να βγεί η τελική κατάταξη. Οι κληρώσεις των δώρων καθώς και οι απονομές των επάθλων θα γίνουν στην τελική γιορτή του ομίλου της ΑΕΚ στις 18 Ιουνίου 2012 και ώρα 18:30 στο ΔΑΚ Τρίπολης από τον Χορηγό του Τουρνουά .

Υποχρεώσεις Αθλητριών:

Οι αθλήτριες θα πρέπει να προσέρχονται στην γραμματεία του ομίλου 15 λεπτά πρίν την έναρξη του παιχνιδιού τους, ώστε να κάνουν ζέσταμα μιας και τα παιχνίδια έχουν συγκεκριμένη ώρα έναρξης. Αθλήτρια που δεν θα παρουσιαστεί εντός 20 λεπτώναπο την προγραμματισμένη ώρα συνάντησης θα χάνει τον συγκεκριμένο αγώνα , αλλα θα μπορεί να συμμετέχει στις επόμενες συναντήσεις.

Sos: Η ΠΡΟΛΗΨΗ της υγείας της κάθε αθλήτριας είναι δική της ευθύνη.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

Κόστος Συμμετοχής: 15ε

Δηλώσεις Συμμετοχής:

Μέχρι την Τρίτη 22/5 και ώρα 20:00μμ., στους υπεύθυνους διοργάνωσης (Παπαδόπουλος Γιώργος 6972694448 και Παπαδόπουλος Χρήστος 6940866856). Η δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να έχει ονοματεπώνυμο, κινητό τηλέφωνο και email εάν υπάρχει.  

ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ:

Πέμπτη 24/5 και ώρα 17:00μμ στις εγκαταστάσεις του Tennis Cup (Αγ. Κωνσταντίνου).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...