Θλίψη στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο για την απώλεια της Αντωνίας Γεωργοπούλου
Η Διοίκηση του Παναρκαδικού Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης «Η Ευαγγελίστρια» εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια της Προϊσταμένης της Καρδιολογικής Κλινικής, Αντωνίας Γεωργοπούλου, και απευθύνει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.
Η Αντωνία Γεωργοπούλου υπηρέτησε το Νοσοκομείο με αφοσίωση, υπευθυνότητα και ήθος, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στους ασθενείς και στους συναδέλφους της.
Η υγειονομική οικογένεια του Παναρκαδικού Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης αποχαιρετά με σεβασμό και συγκίνηση μια εξαίρετη νοσηλεύτρια και συνεργάτιδα, που άφησε το δικό της ξεχωριστό αποτύπωμα στην προσφορά προς τον συνάνθρωπο.
Καλό ταξίδι. Αιωνία της η μνήμη.
Σχετικά Άρθρα
- Ήττα και αποκλεισμός του Αστέρα στο Κύπελλο
- Θεατρική Ομάδα Μεγαλόπολης | Μουσική αφήγηση του διηγήματος του Βιζυηνού «Το μόνον της ζωής του ταξείδιον» με τον ηθοποιό Γιώργο Μπινιάρη
- Λουκά Μαντινείας | Επιφάνιος και Χρυσόστομος στον Ἑσπερινὸ στην «Κόκκινη Ἐκκλησιά» (εικόνες)
- Κληροδότημα Γρηγορίου Δαρειώτη - Εκποίηση οικοπέδου στην οδό Καλύμνου 26, στην Αθήνα
- Σχολικές καθαρίστριες στον Δήμο Τρίπολης | Τελικοί πίνακες κατάταξης και βαθμολογίας






