Menu
RSS
Τρίτη, 07/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παντελιάδης για διαιτησία: «Γελούσαμε μεταξύ μας»!

Παντελιάδης για διαιτησία: «Γελούσαμε μεταξύ μας»!
Ο Θανάσης Παντελιάδης, αριστερός μπακ του Αστέρα Τρίπολης, μίλησε στον Sentra 103,3 και την εκπομπή «Διπλός Espresso» με τον Άκη Τριανταφύλλου για το χθεσινό 0-0 με τον Ολυμπιακό και τις αποφάσεις του Σπάθα και των βοηθών του.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του...

Για την διαιτησία: «Το είδε όλος ο κόσμος το παιχνίδι. Δεν χωράει κριτική. Εμείς είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθειά μας και συνεχίζουμε».

Για το πότε κατάλαβαν πως ο Σπάθας έπαιζε... περίεργα: «Από τα πρώτα σφυρίγματα φάνηκε. Μετά και στην περίπτωση του Μάσα. Το παιδί έχασε την ισορροπία του και έπεσε. Δεν διαμαρτυρήθηκε καν για φάουλ και τελικά δέχθηκε κόκκινη κάρτα».

Για το αν επηρεάστηκαν: «Είχαμε πολλά νεύρα, αλλά το πήραμε με περίσσια δόση χιούμορ. Γελούσαμε μεταξύ μας. Αυτό βέβαια, δεν έπαυε να μας κάνει να πιστεύουμε πως μπορούσαμε να πάρουμε αποτέλεσμα, όπως και πήραμε».

Για όσα τους είπε ο Βεργέτης στο ημίχρονο: «Ο προπονητής μάς είπε να προσέξουμε να μην δεχθούμε άλλη κόκκινη και να κάνουμε το παν για να κρατήσουμε το μηδέν. Και μπροστά αν μπορούσαμε και αν μας αφήνανε να κάνουμε το καλύτερο».

Για το τι τους άφησε το ματς: «Μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς. Πήραμε παλικαρίσιο βαθμό».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...