Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δίμετρο Ούγγρο τερματοφύλακα απέκτησε ο Αστέρας!

Δίμετρο Ούγγρο τερματοφύλακα απέκτησε ο Αστέρας!

Ο Ούγγρος τερματοφύλακας Marton Fulop θα υπερασπίζεται  τα επόμενα δύο χρόνια την εστία του Αστέρα. Ο Fulop γεννήθηκε στις 3 Μαΐου 1983, έχει ύψος 1.97, ζυγίζει100 κιλάκαι ξεκίνησε από την Ουγγρική ΜΤΚ, ενώ από το 2004 πήγε στην Αγγλία, όπου έπαιζε μέχρι φέτος υπερασπίζοντας τις εστίες των Μάντσεστερ Σίτι, Τόττεναμ, Κόβεντρι, Ίπσουιτς, Σάντερλαντ, Στόουκ, Τσέστερφιλντ, Λέστερ και Γουέστ Μπρόμγουιτς.

>Ο Fulop είναι 24 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της Ουγγαρίας, ενώ έχει αγωνιστεί και στην εθνική U-21 της χώρας του ακόμα 13 φορές. Στην Premier League έχει αγωνιστεί 45 φορές, ενώ μετράει ακόμα 95 συμμετοχές στο Championsip. Στον Αστέρα ο Fulop θα φοράει το Νο1.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα ο Marton Fulop τόνισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα σε ένα τόσο οργανωμένο σωματείο, όπως είναι ο Αστέρας, που έχει όλες τις προϋποθέσεις για να παίξεις επαγγελματικό ποδόσφαιρο και όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν μία ομάδα που παίζει στο EUROPA LEAGUE.

Έχω πολύ πάθος στο παιχνίδι μου, πιστεύω ότι είμαι καλός τερματοφύλακας και θεωρώ ότι θα το δείξω στους φιλάθλους του Αστέρα. Από την πλευρά μου θέλω να τους καλέσω να έρθουν στο γήπεδο και να μας υποστηρίξουν.

Μακάρι να πάμε μακριά στο θεσμό του EUROPA LEAGUE και να φτάσουμε ψηλά στο πρωτάθλημα, διεκδικώντας μία θέση στις κορυφαίες του βαθμολογικού πίνακα».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...