Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σ. Τσιώλης: «Στα μειονεκτήματα μας είναι ότι δεν έχουμε παιχνίδια και η ομάδα δεν έχει βρει ρυθμό»

Σ. Τσιώλης: «Στα μειονεκτήματα μας είναι ότι δεν έχουμε παιχνίδια και η ομάδα δεν έχει βρει ρυθμό»

Ο Αστέρας θα αναχωρήσει την Τρίτη το πρωί για το Αζερμπαιτζάν, όπου θα δώσει τον πρώτο του αγώνα στα Κύπελλα Ευρώπης με αντίπαλο την Ίντερ Μπακού.

Ο προπονητής της ομάδας Σάκης Τσιώλης μίλησε για αυτό το παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε ακόμα στην σημερινή κλήρωση του πρωταθλήματος 2012-2013 και την επιτυχία της εθνικής νέων στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα U-19, στην οποία συμμετείχαν δύο ποδοσφαιριστές του Αστέρα, ο Δημήτρης Κουρμπέλης και ο Τάσος Μπακασέτας.

p>Για το παιχνίδι με την Ίντερ Μπακού:«Είναι ένα δύσκολο ταξίδι, με μεγάλη απόσταση. Η Ίντερ Μπακού είναι μία καλή ομάδα και αναμένεται ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Από την πλευρά μας, κάναμε ότι μπορούσαμε όλο αυτό τον καιρό, προετοιμαστήκαμε κατάλληλα. Η διοίκηση έκανε αυτό που έπρεπε και οργάνωσε την ομάδα κατά τον καλύτερο τρόπο, ενώ εμείς προετοιμαστήκαμε στο αθλητικό κέντρο του Καρπενησίου, που πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να προετοιμαστεί μία ομάδα όσο γρήγορα και καλύτερα γίνεται.

Στα μειονεκτήματα μας είναι ότι δεν έχουμε παιχνίδια και η ομάδα δεν έχει βρει ρυθμό και ομοιογένεια, αλλά ποντάρουμε στο ότι θα είναι σχεδόν η ίδια ομάδα με την περσινή ομάδα στα δύο παιχνίδια με την Ίντερ Μπακού. Πιστεύω ότι τα παιδιά θα δείξουν διάθεση και η ομάδα θα ανταποκριθεί.

Για την κλήρωση της Σούπερ Λιγκ: «Ακόμα και αν μας έλεγαν να βάλουμε μεγάλο βαθμό δυσκολίας δε θα γινόταν έτσι. Στις έξι πρώτες αγωνιστικές τα τέσσερα παιχνίδια είναι εκτός έδρας με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Πραγματικά είναι ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Παίζει σημαντικό ρόλο το καλό ξεκίνημα, η ομάδα ξεκινάει καλά το πρωτάθλημα και δημιουργεί καλό κλίμα στα αποδυτήρια, στον κόσμο και καλύτερες προϋποθέσεις για τη συνέχεια.

Θα θέλαμε να αποφύγουμε το δύσκολο πρόγραμμα, αλλά παρόλα αυτά θα κοιτάξουμε να παρουσιαστούμε όσο μπορούμε πιο έτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος.»

Για την επιτυχία της εθνικής νέων:«Η επιτυχία της εθνικής νέων αποδεικνύει ότι υπάρχει πολύ καλό υλικό στην Ελλάδα. Όσον αφορά τα δικά μας παιδιά, τον Δημήτρη Κουρμπέλη και τον Τάσο Μπακασέτα, πήραν χρόνο συμμετοχής πέρσι, έδειξαν πώς έχουν θέση στην ομάδα και θέλω να πιστεύω πώς καλώς εχόντων των πραγμάτων φέτος θα είναι η χρονιά τους στον Αστέρα.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...