Εκδήλωση για τον Γιάννη Κούρο στο Μεγάλο Καφενείο | «Πώς το πνεύμα γιγαντώνει το σώμα; Όσα μοιάζουν υπεράνθρωπα!»
Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2026, στις 19:00, στο Μεγάλο Καφενείο της Τρίπολης, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα τον τρόπο με τον οποίο ο άνθρωπος ξεπερνά τα όριά του, σωματικά και ψυχικά.
Ειδικοί από τους χώρους της καρδιολογίας, της αθλητιατρικής, της διατροφολογίας και του αθλητισμού θα μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους, ενώ κεντρικός προσκεκλημένος θα είναι ο θρυλικός υπερμαραθωνοδρόμος Γιάννης Κούρος, ο οποίος θα αφηγηθεί εμπειρίες από την πορεία του και θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού, με θέμα «Η υπερβατική σκέψη, η ψυχική αντοχή και τα ανθρώπινα όρια».
Παράλληλα, από την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, στον χώρο θα φιλοξενούνται έργα ζωγραφικής του Γιάννη Κούρου.
Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, Πρόεδρος ΠΣΑΤ επί τιμή.
Η εκδήλωση διοργανώνεται από την «PasSport for Life», υπό την αιγίδα της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας, του Δήμου Τρίπολης, του Π.Σ.Α.Τ. και του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας.
Είσοδος ελεύθερη.

Tags:
Γιάννης Κούρος,Σχετικά Άρθρα
- Η Γορτυνία αντάμωσε στην Αθήνα – Μια μεγάλη βραδιά γεμάτη παράδοση, μουσική και συγκίνηση! (vd)
- Η Τρίπολη γιορτάζει το Έπος της 23ης Σεπτεμβρίου 1821 (vd)
- Αστέρας | Εμπιστοσύνη στους υπάρχοντες τερματοφύλακες, καμία επαφή με Παπασχαλάκη!
- Στρίκος: "Να φέρουμε τον Σαμαρά στη Γορτυνία και θα δείτε πως θα κινητοποιηθεί μετά η κυβέρνηση"!
- Τρεις νέες «Περιοχές Επιτάχυνσης» για φωτοβολταϊκά στον πυρήνα της Ζώνης Απολιγνιτοποίησης Μεγαλόπολης






