Menu
RSS
Τρίτη, 07/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Κατέρρευσε" στο δεύτερο ημίχρονο ο Αρκαδικός ...

"Κατέρρευσε" στο δεύτερο ημίχρονο ο Αρκαδικός ...
Ο Αρκαδικός ξεκίνησε την αναμέτρηση δυνατά και μετά το 4-2 που βρέθηκε πίσω, με ένα σερί 11-0 γύρισε τούμπα το παιχνίδι με τον Νούτινεν, τον Λαμπρόπουλο και τον Καββαδά να οδηγούν την ομάδα στο σκοράρισμα. Ωστόσο, τα Τρίκαλα αντέδρασαν, έπαιξαν πιεστική άμυνα και το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε στο 18-17 υπέρ των γηπεδούχων.


Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα μας δεν βρήκε τις λύσεις που θα ήθελε στην επίθεση, ενώ με τα γρήγορα χρεωμένα πέντε ομαδικά, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα. Σε τρις περιπτώσεις οι παίκτες των Τρικάλων πέτυχαν καλάθι και φάουλ, με την διαφορά να φτάνει και τους έξι υπέρ των γηπεδούχων. Η διαφορά τελικά έκλεισε στους 7 και το 35-28.

Με την έναρξη του τρίτου δεκαλέπτου τα Τρίκαλα συνέχισαν να είναι εξαιρετικά στην επίθεση, την στιγμή που η δική μας ομάδα, είχε λύσεις μόνο από τα τρίποντα του Βαν Όστρουμ. Η διαφορά αυξήθηκε, ενώ 2:25 πριν το τέλος, έφτασε στην μέγιστη τιμή της, το +15 για τους γηπεδούχους. Ωστόσο δεν έμειναν εκεί αφού η διαφορά έφτασε και τους 21 πόντους, για να κλείσει το δεκάλεπτο στο 59-38.

Το μοτίβο δεν άλλαξε κατά πολύ στο τέταρτο δεκάλεπτο, με την ομάδα μας να προσπαθεί να μειώσει την διαφορά, να προσπαθεί να βρει και αξιόπιστες λύσεις στο σκοράρισμα, την στιγμή που η ομάδα των Τρικάλων συνέχισε να έχει την ευστοχία που είχε και στο τρίτο δεκάλεπτο. Το σκορ έκλεισε στο 82-54 και ήρθε η ήττα για την ομάδα μας, η οποία πλέον κοιτάζει το παιχνίδι με τον Κόροιβο.

Τα δεκάλεπτα: 18-17, 35-28, 59-38, 82-54.

Τρίκαλα (Φλεβαράκης): Κάντουγκαν 15, Ντάουελ 7, Σόκο 14, Τσιλούλης, Καραθανάσης, Τσιάρας 3, Κόνγκερ 22, Καλλές 2, Ρόμπινσον 13, Τίγκ 5, Βαρυτιμιάδης

Αρκαδικός (Καστρίτης): Άιρλαντ, Καραμαλέγκος 1, Λαμπρόπουλος 4, Καββαδάς 10, Βαν Όστρουμ 11, Κοψαύτης, Κωνσταντίνου 3, Στεφανίδης 8, Μπράουν 8, Νούτινεν 9, Καλλινικής, Τζουγκαράκης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...