Menu
RSS
Τρίτη, 07/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τέταρτη συνεχόμενη ήττα για τον Αστέρα ... (vd)

Τέταρτη συνεχόμενη ήττα για τον Αστέρα ... (vd)

Την πρώτη της εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα πανηγυρίζει η Βέροια, η οποία επιβλήθηκε με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης που υπέστη την 4η συνεχόμενη ήττα του στο πρωτάθλημα. Η «βασίλισσα» χρειάστηκε να περιμένει 15 αγωνιστικές για να πάρει τους πρώτους τρεις βαθμούς στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. Οι παίκτες του Γεωργιάδη κέρδισαν χάρη στο γκολ του Κόλα στο 22’ και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη της Βέροιας, απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Στο 16’ οι γηπεδούχοι έφτασαν μία ανάσα από το γκολ, αλλά ο Μπαντής είπε όχι τόσο στο σουτ του Αρτσε, όσο και του Μαγέφσκι που πήρε το ριμπάουντ. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Σανκαρέ προσπάθησε να κάνει ντρίμπλα στην περιοχή του Αστέρα, ο Γεωργιάδης έκλεψε την μπάλα κι έκανε το σουτ, αλλά αυτή σταμάτησε στο δοκάρι! Η πίεση της Βέροιας απέδωσε καρπούς στο 22’. Ο Μαγέφσκι έκανε τη σέντρα και ο Κόλα από κοντά με προβολή έκανε το 1-0.

Αυτό το γκολ έδωσε αέρα στους γηπεδούχους, οι οποίοι συνέχιζαν να πιέζουν και να δημιουργούν φάσεις. Ωστόσο με το 1-0 πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βέροια συνέχιζε να πιέζει, χωρίς να έχει την ίδια απόδοση με το πρώτο ημίχρονο.

Στο 76’ ο Σιόντης στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, λίγο έλειψε να σκοράρει, αλλά η κεφαλιά του πέρασε ελάχιστα έξω. Τρία λεπτά αργότερα η Βέροια έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία ο Ναζλίδης έπεσε μέσα στην περιοχή από μαρκάρισμα του Σανκαρέ, η μπάλα πήγε στον Αρτσε, ο οποίος ανενόχλητος έκανε το σουτ, αλλά έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ οι αμυντικοί του Αστέρα.

Οι Αρκάδες δημιούργησαν μεγάλη ευκαιρία στο 83’. Ο Γκοϊάν βρέθηκε αμαρκάριστος στην μεγάλη περιοχή, αλλά μπερδεύτηκε με τον Σανκαρέ και απώλεσε μία τεράστια ευκαιρία. Στην συνέχεια δεν άλλαξε κάτι και η Βέροια πήρε την σημαντική νίκη

Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)
Κίτρινες: Σανκαρέ, Οστοϊτς, Μάσα
Σκόρερ: 22’ Κόλα
Βέροια (Γεωργιάδης): Λόπεθ, Αραγονές, Πούγγουρας, Όστοϊτς, Γιαννούλης, Μπατιόν, Άρτσε, Μαγέφσκι (74’ Σιόντης), Ναζλίδης (88’ Νάστος), Γεωργιάδης, Κόλα (93’ Καϊκουτ).
Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Γιαννούλης, Κουρμπέλης (64’ Φούντας), Ιγκλέσιας (88’ Δημούτσος), Φερνάντες (78’ Χαμντανί), Μάσα, Γιάννου, Παπαδόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ, ΕΔΩ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...