Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η ... γαστρεντερίτιδα «γονάτισε» τον Αρκαδικό στην Καβάλα

Η ... γαστρεντερίτιδα «γονάτισε» τον Αρκαδικό στην Καβάλα
Τη δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ πέτυχε η Καβάλα, που επικράτησε 85-74 του Αρκαδικού στο κλειστό της Καλαμίτσας, στο ντέρμπι ουραγών της 12ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Στιβ Γιατζόγλου πλησίασε σε απόσταση ενός βαθμού τον σημερινό της αντίπαλο και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία, πανηγυρίζοντας την πρώτη επιτυχία της μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όταν είχε νικήσει το Λαύριο.

Σε δηλώσεις του, μετά το τέλος του παιχνιδιού, στη Νόβα, ο προπονητής του Αρκαδικού, Γιάννης Καστρίτης, μίλησε για την υπερπροσπάθεια που έκαναν οι παίχτες του, τονίζοντας ότι μέσα στην εβδομάδα η ομάδα είχε τρεις παίχτες στο νοσοκομείο και πέντε με γαστρεντερίτιδα, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να προπονηθεί όπως θα ήθελε..

Τα δεκάλεπτα: 24-16, 45-31, 63-43, 85-74
Καβάλα (Γιατζόγλου): Λέιζερ 14, Κεμπ 6, Βαν Ντε Μαρς 6, Ταπούτος 11, Σταμπουλής, Κοστόφ 12, Γκέλιος, Καλαϊτζίδης 3, Γιαννακίδης 13, Δεμερτζής 2, Τζόουνς 12, Ρόμπινσον 6.
Αρκαδικός (Καστρίτης): Άιρλαντ, Καραμαλέγκος 3, Λαμπρόπουλος 9, Καββαδάς 23, Βαν Όστρουμ 13, Κοψαύτης 2, Κωνσταντίνου 2, Στεφανίδης 4, Μπράουν 11, Νούτινεν 7, Καλλινικίδης, Τζουγκαράκης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...