Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ήττα .. μέσα στο πρόγραμμα για τον Αρκαδικό στη Θεσσαλονίκη

Ήττα .. μέσα στο πρόγραμμα για τον Αρκαδικό στη Θεσσαλονίκη
Το παιχνίδι από μόνο του αποτελούσε ιστορικής σημασία αναμέτρηση για τον Αρκαδικό. Η ομάδα μπήκε στην αναμέτρηση αρκετά δυνατά, έπαιξε καλές άμυνες, ειδικά τα πρώτα πέντε λεπτά, ωστόσο ο Άρης βρήκε λύσεις από το τρίποντο, πήρε το προβάδισμα και την διαφορά μέχρι και με 14 πόντους. Η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με την ομάδα να είναι πίσω 12 πόντους, στο 26-14.


Το δεύτερο δεκάλεπτο δεν κύλησε καθόλου καλά για την ομάδα μας, καθώς δεν βρήκε λύσεις στο σκοράρισμα, ενώ παράλληλα όσες φορές προσπάθησε να πλησιάσει τον αντίπαλο, τα τρίποντα έδωσαν τη λύση και η διαφορά μεγάλωνε για τους γηπεδούχους, φτάνοντας στη μέγιστη τιμή της, στους 19 πόντους και το 43-24, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η τρίτη περίοδος με τον Αρκαδικό να μην μπορεί να σταματήσει τις επιθετικές επιλογές του Άρη, ενώ παράλληλα πλην δύο τριπόντων από Κοψαύτη και Καλλινικίδη αλλά και τις προσπάθειες του Καββαδά δεν μπορούσε να σκοράρει και να βάλει δύσκολα στον Άρη. Το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με τη διαφορά να ξεφεύγει στο 68-39.

Στην τέταρτη περίοδο ο Αρκαδικός προσπάθησε να "μαζέψει" τη διαφορά, να έρθει πιο κοντά στο σκορ, ωστόσο το κρεσέντο των γηπεδούχων από τα 6.25 συνεχίστηκε. Tο σκορ μεγάλωνε, έφτασε μέχρι και τους 39 πόντους διαφορά στο 84-45, έκλεισε στο 86-52, με την ήττα για την ομάδα. Αξιζει να σημειωθεί πως την πρώτη τους συμμετοχή στην BASKET LEAGUE ΣΚΡΑΤΣ έκαναν οι νεαροί αθλητές της ομάδας μας Βαγγέλης Σταματόπουλος και Μάριος Τσέλλος.

Τα δεκάλεπτα: 26-14, 43-24, 68-39, 86-52

Άρης (Πρίφτης): Ξανθόπουλος 2, Πελεκάνος 5, Τσούπκοβιτς 3, Γουάιτ 14, Γουότερς 17, Δίπλαρος, Ζάρας 5, Χάγκινς 7, Κοέν 12, Μούρτος 6, Σίμτσακ, Μακ Νιλ 15.

Αρκαδικός (Καστρίτης): Καραμαλέγκος 2, Καββαδάς 19, Βαν Όστρουμ 7, Κοψαύτης 5, Κωνσταντίνου, Στεφανίδης, Μπράουν 5, Καλλινικίδης 3, Τζουγκαράκης 2, Τσέλλος 2, Λι 7, Σταματόπουλος.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...