Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πίτα έκοψαν οι Asteras Fans– «Κόσμος και ΠΑΕ είναι μία οικογένεια»! (vd)

Πίτα έκοψαν οι Asteras Fans– «Κόσμος και ΠΑΕ είναι μία οικογένεια»! (vd)
Κοπή πίτας με κλόουν, ποδοσφαιρικό κλίμα και διάθεση για πάρτι ετοίμασαν οι οργανωμένοι φίλοι του Αστέρα, σε μία κατάμεστη αίθουσα!
Μετά το καλωσόρισμα από τη Χρυσούλα Μπούζου (σε Ελληνικά και Ισπανικά!), Ο Πρόεδρος των οργανωμένων Σπύρος Κανατάς ευχήθηκε για το νέος έτος και ευχαρίστησε ειδικά τον Γιάννη Καϋμενάκη που ήταν στην εκδήλωση, τον Πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιώργο Μποροβήλο και τον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Μποροβήλο.
Ειδική αναφορά έκανε ακόμα στον Δημήτρη Κενέ, τον Γιάννη Ντάλλα, τον Γιώργο Κριτσιδήμα, τον Μπάμπη Σταυρόπουλο, τον Μπάμπη Σκορπίδα και όλους τους ποδοσφαιριστές.
«Ο κόσμος και η ΠΑΕ είναι μία οικογένεια» είπε ο Σπύρος Κανατάς, ο οποίος έμεινε έκπληκτος από την παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών στην εκδήλωση.
Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Μποροβήλος είπε ότι «ξέρουμε ότι είμαστε μία ομάδα μικρής πόλης, όμως κόντρα στον πληθυσμό, είμαστε μία μεγάλη ομάδα που εκπροσωπεί τη χώρα τα 4 τελευταία χρονιά, στο Europa League. Θέλω να στηρίζετε την ομάδα, είμαστε μέσα στους στόχους μας και θα πάμε ακόμα καλύτερα στο μέλλον. Εμείς, θέλουμε να κάνουμε τη διαφορά και στους φιλάθλους που έρχονται στο γήπεδο, να διδάσκουμε ποδοσφαιρικό ήθος.
Μετά μίλησε ο ποδοσφαιριστής, Γιώργος Ζησόπουλος, ο οποίος υποσχέθηκε ότι από εδώ και πέρα θα δίνουν χαρές στον κόσμο του Αστέρα. («Γιώργο, ψυχάρα, για πάντα Αστεράρα» φώναζε ο κόσμος!).
Την πίτα έκοψε ο Γιάννης Καϋμενάκης.
Στην εκδήλωση ήταν και τα κορίτσια από την μπουτίκ της ΠΑΕ Αστέρας, την Παναγιώτα και τη Χριστίνα.
Η βραδιά έκλεισε με μουσική και χορούς!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...