Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τοπικό ποδόσφαιρο: Χαμένοι και κερδισμένοι στους αγώνες της Κυριακής!

Τοπικό ποδόσφαιρο: Χαμένοι και κερδισμένοι στους αγώνες της Κυριακής!
Πολλά γκολ είχε κι αυτή η αγωνιστική στο τοπικό ποδόσφαιρο της Αρκαδίας...
Α ΈΠΣΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΦΑΛΑΙΣΙΑ 3-0 α.α.
ΛΕΩΝΙΔΙΟ-ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ 3-0 35′ Τσεμπελης
ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙ-ΤΕΓΕΑ 2-2 Αραχωβιτης
ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ-ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΟΣ 3-0 65′ 70′ Τακλης Μπαρλας 
ΔΟΞΑ -ΑΠΟΛΛΩΝ 2-0 7′ Γιαννακουλιας 15′ Στρεμπας
ΑΕΚ-ΒΡΑΣΙΕΣ 2-1 41′ Σουρσος 83′ Ζιουλι  86′ Λαγος

ΕΡΜΗΣ-ΜΑΡΙ 5-0   (2 γκολ) Πολυμενακος – Καδας – Ζαχαροπουλος – Ιατριδης ΚΟΡΥΘΙΟ - ΠΑΡΝΩΝ 3-0 .α.
Β ΕΠΣΑ (1ος όμιλος)
ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ- ΠΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ 2-2
ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΚΟΣ - ΝΕΣΤΑΝΗ 5-1
ΕΛΠΙΔΑ - Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 2-0
 
Έχοντας σπαταλήσει ένα ημίχρονο, η ομάδα του Πανθυρεατικού, και με την είσοδο στο δεύτερο μέρος του Γ. Χαρμπαλή, που επέστρεψε μετά από ένα εξάμηνο απουσίας, κατάφερε να ξεκλειδώσει την άμυνα του Παγγορτυνιακού με 2 γκόλ από τον Χ. Τακλή και ένα του Κώστα Μπάρλα και να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο που τον διατηρεί στην κορυφή του πρωταθλήματος. Στα αξιοσημείωτα του πρώτου ημιχρόνου η ακύρωση γκολ του Αγγελόπουλου, ο οποίος έκλεψε την μπάλα από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και σκόραρε, με τον επόπτη να υποδεικνύει παράβαση ξεσηκώνοντας τις αντιδράσεις των γηπεδούχων
Εύκολο απόγευμα για Λεωνίδιο και Δόξα που επικράτησαν με σκορ 3-0 και 2-0 των Νικηταρά και Απόλλων αντίστοιχα. Η κούραση και η αποβολή του Τετωρου στοιχησαν στην ομαδα των Βρασιών και έτσι η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει την νίκη ανατρεποντας το γκολ του Σουρσου από το 1ο μέρος με δυο γκολ των Ζιουλι και Λαγού στα τελευταία λεπτά.
4 γκολ και πάρα πολλες χαμενες ευκαιρίες στο ποιο χορταστικο παιχνιδι της ημέρας με Κορακοβούνι και Τεγέα να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις. Το σκορ άνοιξε ο Ζευκιλή για να ισσοφαρισει ο Αραχωβίτης. Το ημίχρονο έκλεισε με την ομάδα της Τεγέας να προηγείται με το γκολ του Βλάση. Στην επανάληψη το παιχνίδι πήρε μια άγρια ομορφιά με τον Κουλεντιανό να κάνει το 2-2 και τις ομάδες να χάνουν ευκαιρίες εκατέρωθεν χωρίς όμως να αλλάξει κάτι στο τελικό σκορ.
Εύκολο απόγευμα και για την ομάδα του Ερμή να παίρνει την νίκη με 5-0 απέναντι στο Μαρί καινα διατηρείτε στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου του Β τοπικού. Τα γκολ για τους γηπεδούχους οι Πολυμενάκος (2) Καδάς Ζαχαρόπουλος Ιατρίδης.
astrosnews.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...