Menu
RSS
Τρίτη, 08/07/2025
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ήττα για τον Αστέρα στην έδρα του Πλατανιά (vd)

Ήττα για τον Αστέρα στην έδρα του Πλατανιά (vd)
Mε 2-0 έχασε ο Αστέρας, από τον Πλατανιά,το Σάββατο, στα Περιβόλια. Το ματς έγινε στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής και τα γκολ των γηπεδούχων -που έφτασαν στην πρώτη τους νικη για το 2016- πέτυχαν οι Γουνδουλάκης (20΄), Ανγκούλο (79΄).
Με τη συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Μετά από κόρνερ του Μενδρινού, ο Γουνδουλάκης πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ με φαλτσαριστό σουτ πάνω στην κίνηση, από το ύψος της περιοχής. Το γκολ αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση νέων δεδομένων. Ο Αστέρας που είχε μπει πιο δυνατά στο ματς (χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει μεγάλη ευκαιρία) έδειξε να επηρεάζεται αρνητικά, τη στιγμή που η ψυχολογία των γηπεδούχων εκτοξεύτηκε στα ύψη.
Εύκολα οι παίκτες του Παράσχου κρατούσαν το υπέρ τους σκορ και μάλιστα είχαν τη δυνατότητα να αυξήσουν το προβάδισμα σε προσπάθειες του Μπανανά (45΄), Ράμος (54΄), με τον Μπαντή να αντιδρά σωστά και να αποκρούσει. Ο Αστέρας ανέβηκε μετά το 60΄, είχε την κατοχή και προσπαθούσε να φανεί απειλητικός, όμως η απουσία του Απόστολου Γιάννου ήταν παραπάνω από εμφανής. Ετσι, οι γηπεδούχοι βρήκαν την ευκαιρία να «τελειώσουν» το ματς από το 79΄ με τον Ανγκούλο να διαμορφώνει από ασίστ του Αποστολόπουλου το τελικό 2-0, μόλις τρία λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο. Ηταν η πρώτη νίκη στην Ιστορία του Πλατανιά μετά από 10 αναμετρήσεις με τον Αστέρα Τρίπολης που έως τώρα είχε επτά νίκες, ενώ δύο ματς έχουν τελειώσει ισόπαλα.
Κίτρινες: Ράμος, Φ. Στανισάβλεβιτς - Σανκαρέ, Παντελιάδης
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Μπαντής, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Κιτοκό, Χαμντανί (81΄ Φερνάντες), Κουρμπέλης (66΄ Δημούτσος), Μπερτόλιο, Μούκαμ, Μάσα (76΄ Αλεξάνταρ Στανισάβλιεβιτς), Ιωαννίδης.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...