Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σαν σήμερα ... 2ος στον κόσμο ο Κοκκάλας του ΑΟΠΟΤ!

Σαν σήμερα ... 2ος στον κόσμο ο Κοκκάλας του ΑΟΠΟΤ!
Σαν σήμερα, πριν από ακριβώς ένα χρόνο (27/8/2015), στον τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ταε Κβον Ντο, στη Φιλιπποπολη της Βουλγαρίας, αγωνίστηκε το Παναγιώτης Κοκκάλας του ΑΟΠΟΤ!
Στον τελικό της κατηγορίας TUL 3 DΑΝ είχε τότε παίξει με αντίπαλο τον Ιάπωνα Πρωταθλητή και κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο.
Τότε, ο ίδιος ο αθλητής είχε πει: «Ο ανώτερος στόχος ενός αθλητή TAE-KWO-DO ITF είναι να στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής και είναι ένας τίτλος που τον ακολουθεί μια ζωή. Είμαι πολύ χαρούμενος που εκπληρώθηκε ένα παιδικό μου όνειρο στο να συμμετέχω σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα και να στεφθώ παγκόσμιος πρωταθλητής. Έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό να εκπροσωπήσω την χώρα μου και τα κατάφερα. Ο σωστός προγραμματισμός και η αγάπη μου γι’ αυτό το άθλημα με οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα. Έζησα συγκλονιστικές στιγμές όπου θα μου μείνουν αποτυπωμένες για όλη μου την ζωή.
Καταρχήν, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου για όλα αυτά τα χρόνια που με στηρίζει, τους συναθλητές – φίλους μου που στάθηκαν δίπλα μου, τον κ. Χ. Κολλιόπουλο, τον κ. Αρή Βελισσαρόπουλο και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Τρίπολης στην κα Αληγέωργα Γαρυφαλλιά και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για την στήριξη τους».

Ο Παναγιώτης Κοκκάλας από την Τρίπολη με τη Γαλανόλευκη και το Ασημένιο Παγκόσμιο μετάλλιο! (εικόνες)

11225182 10155912450855361 3079636899586385998 n

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...