Menu
RSS
Πέμπτη, 09/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τι θα γίνει με τον Παγγορτυνιακό τη νέα σεζόν;

Τι θα γίνει με τον Παγγορτυνιακό τη νέα σεζόν;
«Θολό» φαίνεται το τοπίο σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα του Παγγορτυνιακού που κατά γενική ομολογία τις δύο προηγούμενες χρονιές η σεζόν ολοκληρώθηκε πολύ δύσκολα με εξασφάλιση της παραμονής την τελευταία στιγμή και παρ' ότι η χρονιές εκείνες είχαν ξεκινήσει με ιδιαίτερες υποσχέσεις, αναφέρει το contraepithesi.gr! Σε αντίθεση με το περσινό και προπέρσινο Καλοκαίρι όπου η ομάδα είχε κινηθεί ιδιαίτερα στο μετεγγραφικό παζάρι με διαδοχικές ανακοινώσεις και κινήσεις από πλευράς της διοίκησης, φέτος το Καλοκαίρι είναι αλήθεια ότι ελάχιστα έχουν ειπωθεί και γραφτεί για την ομάδα της Γορτυνίας.

Τις προηγούμενες εβδομάδες είχε ακουστεί ότι η ομάδα του Παγγορτυνιακού θα πραγματοποιούσε συγχώνευση με την ομάδα της Δημητσάνας, χωρίς ωστόσο να έχει δει το φως της δημοσιότητας ακόμη κάποια επίσημη τοποθέτηση των διοικήσεων των δύο συλλόγων γι' αυτή την κίνηση! Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές επισήμως βάσει ΕΠΣ Αρκαδίας δήλωση συμμετοχής στο αντίστοιχο πρωτάθλημα έχει δηλώσει μόνο η ομάδα του Παγγορτυνιακού.

Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες του «Κόντρα Επίθεση» τις τελευταίες ημέρες έχουν παρατηρηθεί μαζικές μετακινήσεις ποδοσφαιριστών από την περσινή ομάδα του Παγγορτυνιακού σε άλλους τοπικούς συλλόγους! Αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε σίγουρα γεννιούνται ερωτηματικά για το «τι μέλλει γενέσθαι» με την ομάδα της Γορτυνίας τη νέα αγωνιστική περίοδο! Ερωτηματικά επίσης για το αν θα καταφέρει να αγωνιστεί τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής κατηγορίας και σε τι βαθμό θα παρουσιαστεί ανταγωνιστική.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...