Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Με ισοπαλίες ξεκίνησαν Παναρκαδικός και Δόξα!

Με ισοπαλίες ξεκίνησαν Παναρκαδικός και Δόξα!
Με δύο ισοπαλίες ξεκίνησαν οι ομάδες της Αρκαδίας στη Γ' Εθνική.
ΤΟ "Χ" ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ
Διαβάζουμε στο http://www.starsports.gr: "Ισόπαλους χωρίς τέρματα βρήκε η λήξη της πρεμιέρας Χαλκίδα και Παναρκαδικό στο Βασιλικό. Οι γηπεδούχοι που αγωνίστηκαν με 10 ποδοσφαιριστές για περίπου 70 λεπτά καθώς ο Ντελέκος αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα του διαιτητή Αντιπαριώτη στο 21΄ μετά την απερίσκεπτη ενέργεια του να χτυπήσει αντίπαλο εκτός φάσης. Μέχρι εκείνη τη στιγμή ο ΑΟΧ είχε τον έλεγχο του αγώνα χωρίς να έχει δημιουργήσει τη μεγάλη φάση.
Στη συνέχεια ο Καβακάς προσάρμοσε το σύστημα της ομάδας του και έδωσε χώρο στον αντίπαλο, χωρίς όμως να κινδυνεύσει σε καμία περίπτωση η εστία του Μπαμπανιώτη. Αντίθετα οι "νερατζούρι" είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο 40 ΄όταν ο Σκαθαρούδης από τα δεξιά έβγαλε συστημένη σέντρα στον Κρολ, όμως η κεφαλιά του Πολωνού επιθετικού πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ένα λεπτό νωρίτερα (39΄) μετά από πολύ ωραία ανάπτυξη το σουτ του Στεργιανού κατέληξε στην αγκαλιά του Καπετάνου.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και στρίμωξαν τον Παναρκαδικό. Στο 51΄η σέντρα του Πολίτη κόπηκε τελευταία στιγμή. Στο 59΄οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για ανατροπή του Στεργιανού και στη συνέχεια της φάσης το σουτ του Κρολ κόντραρε.
Από το 60΄ οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν και έχασαν μοναδικές ευκαιρίες. Στο 64΄σουτ του Καδά από το ύψος της περιοχής πέρασε λίγο έξω. Στο 68΄ο Μέλος αστόχησε σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ και στο 70΄ η κεφαλιά του Γκρόσιου πέρασε λίγο άουτ. Τελευταία καλή φάση στο 72΄με τον Πολίτη να εκτελεί φάουλ και η προβολή του Καραμπά να καταλήγει στα χέρια του Καπετάνου.
ΑΟ Χαλκίς (Τ. Καβακάς): Μπαμπανιώτης, Στεργιανός, Μήτκας (65΄Τηλιόπουλος), Νόνης, -Καραμπάς, Τσατσαρής, Ντελέκος, Εμέκα (76΄Κορνελάτος), Κρολ, Πολίτης, Σκαθαρούδης (69 ΄Μπαλού)
Παναρκαδικός (Γ. Αντωνόπουλος):Καπετάνος, Χουστουλάκης, Μπούσα, Αρώνης, Χατζόπουλος, Κυριακόπουλος, Κολιόπουλος (46΄ Μέλλος), Σταθουλόπουλος (75΄ Αρδάμης), Σαλαπάτας, Καδάς, Ραχίμ.( 63΄Γκρόσιος)"
 
ΚΑΛΗ Η ΔΟΞΑ
Η Δόξα Μεγαλόπολης, στο πρώτο της παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Γ'Εθνικής ήταν καλή κατα διαστήματα, αλλά έμεινε στο 2-2 με αντίπαλο την Αχαϊκή. Σκόρερ του αγώνα ήταν:  
0-1 Παναγιωτόπουλος στο 31΄με αυτογκόλ ,
1-1 στο 32' Παναγιωτίδης ,
2-1 Δ.Λυμπερόπουλος στο 58' και
2-2 Κωνσταντινόπουλος στο 81'. 
 
3ος όμιλος
Τσικλητήρας Πύλου-ΑΟ Ζευγολατιού 0-1
Δόξα Μεγαλούπολης-Αχαϊκή 2-2
Φωστήρας-Αστέρας Αμαλιάδας 2-0
ΠΑΟ Βάρδας-Αιολικός 1-0
ΑΟ Χάλκις-Παναρκαδικός 0-0
Παναχαϊκή-Παναργειακός 1-0
Λουτράκι-Ένωση Ερμιονίδας 0-2
Ρεπό: ΑΟ Θήβα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...