Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ώρα μηδέν για τον Αρκαδικό!

Ώρα μηδέν για τον Αρκαδικό!
Έξι ομάδες περιμένουν στο... ακουστικό τους την απόφαση της Επιτροπής Ειδικής Αδειοδότησης σχετικά με την 14η ομάδα της Α1. Μεταξύ αυτών και ο Αρκαδικός ...
Σύμφωνα με το sdna, η κλήρωση του φετινού πρωταθλήματος της Α1 πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη (8/9) και οι 13 ομάδες έμαθαν το πρόγραμμά τους για την νέα σεζόν.
Φυσικά, από την κλήρωση έλειπε η 14η ομάδα. Αυτή, που θα αντικαταστήσει την Κηφισιά, που επέλεξε να μη δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα και την ερχόμενη σεζόν θα βρίσκεται στην Β' Εθνική.
Πλέον, η ώρα για να μάθουμε τον σύλλογο που θα βρεθεί στα... σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ, έφτασε. Δόξα Λευκάδας, Ηρακλής, Πανιώνιος, Ηράκλειο, Αρκαδικός και Καβάλα βρίσκονται πάνω από το... ακουστικό τους, περιμένοντας την απόφαση της Επιτροπής Ειδικής Αδειοδότησης που αποτελείται από την ΕΟΚ και τον ΕΣΑΚΕ.
Οι έξι ομάδες έλαβαν την ειδική πρόσκληση από τους υπεύθυνους φορείς, κατέθεσαν χωρίς κενά και ελλείψεις τους φακέλους τους και περιμένουν με αγωνία την απόφαση της Επιτροπής, στην οποία βρίσκονται οι Παναγιώτης Τσαγκρώνης (πρόεδρος), Μιχάλης Μελής (αντιπρόεδρος), Δημήτρης Μπασούρης, Γιάννης Αλεξόπουλος και Γιάννης Ψαρράκης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...