Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σπουδαία μεταγραφή με Σωτηρία Μαρίνου οι Δρομείς Qatar Gas!

Σπουδαία μεταγραφή με Σωτηρία Μαρίνου οι Δρομείς Qatar Gas!
Όπως είχε αποκαλύψει τις προηγούμενες ημέρες το «Κόντρα Επίθεση» με αναφορά για επικείμενη μεγάλη μεταγραφή το απόγευμα της Πέμπτης επιβεβαιώθηκε και επίσημα. Αναλυτικότερα εδώ και λίγη ώρα η έμπειρη γκαρντ Αναστασία Μαρίνου αποτελεί και επίσημα μέλος της φετινής γυναικεία ομάδας του Δρομέα Qatar Gas και καλείται να βοηθήσει την ομάδα της Τρίπολης να πετύχει το στόχο της παραμονής στην Α2 Εθνική κατηγορία!

Οι «κυανοκίτρινη» ομάδα προχώρησε σε μία σπουδαία προσθήκη, καθώς η Σωτηρία Μαρίνου αποτελεί μια πολύ έμπειρη αθλήτρια που θα βοηθήσει εκτός από το σκοράρισμα και οργανωτικά την ομάδα της Αρκαδίας. Η Μαρίνου είναι γεννημένη 1982 έχει ύψος 1,75 και αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ. Η εμπειρία της είναι αναμφισβήτητη καθώς έχει τα τελευταία χρόνια περάσει από πάρα πολλές ομάδες της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΚΑΟ Μελισσίων, ενώ ένα χρόνο νωρίτερα αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ίκαρου Καλλιθέας.

Μέλος της γυναικείας ομάδας του Δρομέα Qatar Gas η Σωτηρία Μαρίνου!

Τις προηγούμενες σεζόν έχει μια πολύ μεγάλη διαδρομή στην καριέρα της καθώς έχει αγωνιστεί με τις: Καστοριά, Λασσάνη Κοζάνης, Θερμαϊκός Θέρμης, Τρίγλια, Αστέρας Καβάλας, Ολύμπια Λάρισας, Τιτάνες Δράμας, Πυλαία, Ολυμπιακός Βόλου και Αστέρας Εξαρχείων και Ωρωπό. Στο παρελθόν έχει υπάρξει μέλος μέλος της Εθνικής Νεανίδων.
Η ομάδα του Δρομέα Qatar Gas μετά από αυτή την μεταγραφή και παράλληλα την προσθήκη και της Μαρίας Μοσχοπούλου, γεμίζει με ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας, με τις προπονήσεις πλέον να πραγματοποιούνται με ολοκληρωμένο ρόστερ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...