Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νεα μεγάλη νίκη για τον ψυχωμένο Αρκαδικό!

Νεα μεγάλη νίκη για τον ψυχωμένο Αρκαδικό!
Με φόρα ξεκίνησε το παιχνίδι ο Αρκαδικός κόντρα στον Χολαργό, έχοντας από νωρίς κεφάλι στο σκορ. Ωστόσο, ένα μπλακ άουτ των παικτών μας στο 11-9, έδωσε την ευκαιρία στο Χολαργό να γυρίσει το ματς και να κλείσει το πρώτο δεκάλεπτο στο 13-18.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο το μπλακ άουτ στο επιθετικό κομμάτι συνεχίστηκε, χωρίς ωστόσο να ανοίξει η διαφορά για τον Χολαργό. Κάποιες καλές επιθέσεις και άμυνες άλλαξαν την ψυχολογία και το ημίχρονο έκλεισε στο +7 για τους φιλοξενούμενους, 33-26.
Στο τρίτο δεκάλεπτο τα πράγματα άλλαξαν. Ο κόσμος μπήκε στην εξίσωση, η άμυνα έγινε ακόμα πιο πιεστική, ενώ βρέθηκαν και οι λύσεις στην επίθεση με τον Αρκαδικό να επιστρέφει για τα καλά στο ματς, να μαζεύει τη διαφορά των επτά πόντων και να κλείσει το δεκάλεπτο στο 45-45.
Στην τέταρτη περίοδο παίχτηκαν τα πάντα. Οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ, με την ομάδα μας να μπαίνει μπροστά στο σκορ για πρώτη φορά με την έναρξη της περιόδου. Τα λεπτά κυλούσαν αλλά καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορούσε να πάρει κεφάλι στο προβάδισμα και να πλησιάσει στο ροζ φύλλο αγώνα. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Γιάννης Καραμαλέγκος με ένα τρίποντο στο 57-56 και στη συνέχεια ο Τζουγκαράκης με δίποντο έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα του Αρκαδικού και το τελικό 63-58 χάρισε μια σπουδαία νίκη για  την ομάδα μας.

Αρκαδικός: Καραμαλέγκος 11, Πίνης, Τσακαλέρης, Κουρέπης, Κοψαύτης 8, Προδρόμου 11, Τζατζάς, Τσέλλος, Ρεντίκας 11, Σπυριδάκης, Ναούμης 7, Τζουγκαράκης 13.
Χολαργός: Αγγελόπουλος 12, Μιλόσεβιτς, Μαράντος, Μποχωρίδης 11, Καλλινικίδης6, Μοτσενίγος 10, Κουτρούλιας, Γκιζόγιαννης Σωκ. 3, Κιαπέκος 9, Τσιάκος 2, Γκιλχριστ 3.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...