Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γυναικείο βόλεϊ - Σημαντική νίκη για τα Λύκαια Μεγαλόπολης!

Γυναικείο βόλεϊ - Σημαντική νίκη για τα Λύκαια Μεγαλόπολης!
Για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής Γυναικών η ομάδα του ΓΣΜ Λύκαια την Κυριακή 27/11/2016 πέτυχε μια σημαντική νίκη στο Βραχάτι, κερδίζοντας τον Παμβοχαϊκό με 2-3 σετ (25-21, 21-25, 25-13, 26-28, 10-15).
Ο στόχος της παραμονής, μετά την αποχώρηση της ΓΕ Ναυπλίου θεωρητικά έχει επιτευχθεί. Όμως αν υποβιβαστούν ομάδες της ΕΣΠΕΠ από την Α2, τότε από την Β΄ Εθνική θα υποβιβαστεί εκτός της ΓΕ Ναυπλίου και ο αντίστοιχος αριθμός ομάδων, οπότε η νίκη στο Βραχάτι αποκτά ιδιαίτερη σημασία για την παραμονή και επιπλέον βάζει τις βάσεις για μια καλή πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.
Η ομάδα αντιμετώπισε μια διαιτησία, η οποία μη σφυρίζοντας τα πολλά λάθη της αντίπαλης πασαδόρου έδωσε το δικαίωμα στον Παμβοχαϊκό να ελπίζει στην νίκη.
Παρά το ότι σε αρκετά σημεία του αγώνα οι αθλήτριές έχασαν την αυτοσυγκέντρωσή τους, έδειξαν όταν χρειάστηκε την ανωτερότητά τους στον τεχνικό αλλά και στον ψυχολογικό τομέα και έφτασαν τελικά στην δίκαιη επικράτηση, ανατρέποντας δυο φορές το σκόρ του αγώνα από 1-0 και 2-1 σε 2-3 σετ.
Η εικόνα της ομάδας ήταν σε μεγάλα διαστήματα ικανοποιητική, δείχνοντας ότι αρχίζει να ξεπερνά το μειονέκτημα της καθυστερημένης έναρξης της προετοιμασίας της και αρχίζει να αποκτά την ομοιογένεια, η οποία είναι απαραίτητη για να έχει σταθερά καλή απόδοση στους αγώνες της.
Η επόμενη αντίπαλος του ΓΣΜ Λύκαια είναι η Ολυμπιάδα Πάτρας, η οποία με βάση τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, μοιάζει να είναι περίπου της ίδιας δυναμικότητας με την ομάδα της Μεγαλόπολης. Η αναμέτρηση θα γίνει στις 11/12/2016 στις 6 μμ στο γήπεδο της Μεγαλόπολης. 
Η σύνθεση της ομάδας μας:
Φωτεινάκη Κατερίνα, Μακροπούλου Ειρήνη, Δημητρακοπούλου Μαρία, Γιαννακοπούλου Μαρία, Βαλτεσηνιώτη Κωνσταντίνα, Καρακύκλα Εβελίνα, Ηλιοπούλου Χρύσα (λ), Παπαγγελή Νίκη, Ντανταβασίλη Γωγώ, Μάνα Σεσίλια, Πετροπούλου Βασιλίνα, Μεταξά Δέσποινα, Αργυροπούλου Τόνια (λ)
Προπονητής Αρ. Μακρόπουλος.
 
Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
1 ΓΣ Άργους 3 αγώνες 8 βαθμοί
2 Παναχαϊκή ΓΕ 2 αγώνες 6 βαθμοί
3 ΑΟ Ποσειδών 2 αγώνες 5 βαθμοί
4 ΑΕΠ Ολυμπιάς 3 αγώνες 3 βαθμοί
5 ΓΣΜ Λύκαια 2 αγώνες 2 βαθμοί
6 ΑΟ Ακρίτας 3 αγώνες 2 βαθμοί
7 ΓΑΣ Παμβοχαϊκός 3 αγώνες 1 βαθμός
8 ΓΕ Ναυπλίου 0 αγώνες 0 βαθμοί

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...