Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αρκαδικός - Προδρόμου: "Να είμαστε χαρούμενοι στο τέλος του πρωταθλήματος"!

Αρκαδικός - Προδρόμου: "Να είμαστε χαρούμενοι στο τέλος του πρωταθλήματος"!
Την ανοδική πορεία του Αρκαδικού αντιλαμβάνεται ο Γιάννης Προδρόμου, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Ο έμπειρος άσος, ωστόσο, τονίζει πως πρέπει να συνεχιστεί η καλή δουλειά που γίνεται προκειμένου στο φινάλε του πρωταθλήματος να υπάρξουν χαμόγελα.
Τρεις σερί νίκες για την ομάδα μας. Τι σημαίνει αυτό για εσάς τους ίδιους;
«Μας αποδεικνύει ότι μέσα από την σκληρή δουλειά μπροούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Και μόνο αν συνεχίσουμε με την ίδια προσήλωση θα είμαστε χαρούμενοι στο τέλος του πρωταθλήματος».
Το πρόγραμμα έχει δύο αναμετρήσεις εκτός έδρας για τον Αρκαδικό, με ομάδες που έχουν ίδιους στόχους...
«Έχουμε δύο αναμετρήσεις εκτός έδρας με Καβάλα και Λάρισα που θα πρέπει να κάνουμε ακριβώς το ίδιο που κάναμε μέχρι τώρα. Δηλαδή να είμαστε πολύ δυνατοί και συγκεντρωμένοι στην άμυνα, να πιέσουμε πάρα πολύ στην περιφέρεια καινα ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Αν κάνουμε αυτά τα πράγματα νομίζω θα έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα».
Ο Αρκαδικός έχει κάνει μεγάλες νίκες, αυτό σας αλλάζει τον τρόπο σκέψεις και φυσικά την ψυχολογία σας, ενόψει της συνέχειας;
«Σίγουρα οι νίκες μας ανέβασαν την ψυχολογία αλλά και μας έδωσαν αυτοπεποίθηση για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Φυσικά όμως δεν θα πρέπει να μείνουμε σε αυτές τις νίκες αλλά να δουλεύουμε ώστε να έρθουν κι άλλες».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...