Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σχεδόν 1.000 επισκέπτες για το Κύπελλο ΚΟΑΤ – Ο αθλητικός τουρισμός δίνει ζωή στην Τρίπολη! (vd)

Σχεδόν 1.000 επισκέπτες για το Κύπελλο ΚΟΑΤ – Ο αθλητικός τουρισμός δίνει ζωή στην Τρίπολη! (vd)

Το 11ο Κύπελλο ΚΟΑΤ έγινε το Σαββατοκύριακο στο κλειστό κολυμβητήριο της Τρίπολης, στο οποίο συνολικά συμμετείχαν 22 σύλλογοι και πάνω από 500 παιδιά. Αν συνυπολογίσει κανείς τα προπονητικά τιμ και τις οικογένειες των αθλητών, οι επισκέπτες άγγιξαν τους 1000 στην Τρίπολη!
Μία διοργάνωση που έφερε πολύ κόσμο στην Τρίπολη που μόνο καλά λόγια είχε να πει για την εξαιρετική λειτουργία και τις ιδανικές συνθήκες του κολυμβητηρίου της πόλης.  
Ο Πρόεδρος του ΚΟΑΤ Γιώργος Αγγελόπουλος είπε ότι για άλλη μία φορά, με κούραση και τρέξιμο και με τη βοήθεια του Δήμου και του ΝΠΔΔ, καταφέραμε να πετύχουμε.
Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Θεόδωρος Καραλής μίλησε για θεσμό της πόλης και τόνισε ότι ο Δήμος είναι παρών και στηρίζει αυτή τη διοργάνωση. Έδωσε συγχαρητήρια στον ΚΑΟΤ και ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Τρίπολης, Δημήτρη Παυλή, τους συνεργάτες του στο ΝΠΔΔ και τους εργαζόμενους του κολυμβητηρίου, για την άψογη συνδιοργάνωση. «Το Κολυμβητήριο θα συνεχίσει να λειτουργεί» ήταν η δημόσια δέσμευση του και υπογράμμισε ότι ο αθλητικός τουρισμός δίνει ζωή και τονώνει οικονομικά την πόλη, αφού όλα τα ξενοδοχεία της ευρύτερης περιοχής ήταν γεμάτα αυτό το διήμερο. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...