Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βόλεϊ - Σπουδαία τρίποντη νίκη για τις γυναίκες των Λυκαίων!

Βόλεϊ - Σπουδαία τρίποντη νίκη για τις γυναίκες των Λυκαίων!
Σπουδαία τρίποντη νίκη πέτυχε η ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΓΣΜ Λύκαια με 3-1 σετ επί της Ολυμπιάδας Πάτρας, την Κυριακή 11/12/2016 στο κλειστό γυμναστήριο της Μεγαλόπολης.
Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη σε τρία παιχνίδια και ήταν μια δίκαιη νίκη που ανέβασε την ομάδα στην 4η θέση της βαθμολογίας, την οποία αν κρατήσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα προκριθεί στα μπαράζ για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Στο πρώτο και στο δεύτερο σετ η ομάδα έπαιξε αρκετά ικανοποιητικά, ήταν πολύ ανώτερη από τις αντίπαλες και δείχνοντας αποφασιστικότητα στα κρίσιμα σημεία κατάφερε να τα κερδίσει και να προηγηθεί με 2-0 σετ.
Μέχρι τα μέσα του τρίτου σετ οι ομάδες συμβάδιζαν στο σκόρ, όμως στην συνέχεια ξέφυγε στο σκορ η αντίπαλη ομάδα, οι αθλήτριες του ΓΣΜ Λύκαια δεν μόρεσαν να ακολουθήσουν και τελικά η Ολυμπιάδα μείωσε σε 2-1 σετ.
Στο τέταρτο σετ η ομάδα μπήκε επηρεασμένη από την απώλεια του σετ και στην αρχή του βρέθηκε να χάνει με μεγάλη διαφορά. Κάπου εκεί όμως έδειξε χαρακτήρα και με μεγάλα ψυχικά αποθέματα και θέληση για την νίκη ισορρόπησε τον αγώνα και έφτασε λίγο πριν το τέλος να προηγηθεί με σημαντική διαφορά. Οι Πατρινές πίεσαν, όμως η ομάδα μας άντεξε και κατάφερε να το κερδίσει κατακτώντας την τρίποντη νίκη με 3-1 σετ.
Τα κορίτσια του ΓΣΜ Λύκαια έδειξαν στον προπονητή τους κο Αριστείδη Μακρόπουλο ότι παιχνίδι με παιχνίδι αποκτούν ομοιογένεια, έχουν μεγαλύτερη σταθερότητα στην απόδοσή τους, έχουν αρκετά ψυχικά αποθέματα και σιγά σιγά αποκτούν την νοοτροπία του νικητή.
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 18/12/2016 στην Καλαμάτα τον Ακρίτα.
Στον αγώνα με την Ολυμπιάδα Πάτρας αγωνίστηκαν οι αθλήτριες:
Φωτεινάκη Κατερίνα, Μακροπούλου Ειρήνη, Δημητρακοπούλου Μαρία, Γιαννακοπούλου Μαρία, Βαλτεσηνιώτη Κωνσταντίνα, Καρακύκλα Εβελίνα, Ηλιοπούλου Χρύσα, Παπαγγελή Νίκη, Πετροπούλου Βασιλίνα, Σταθοπούλου Ροζαλένα, Μάνα Σεσίλια, Αργυροπούλου Τόνια, Καρβουνιάρη Βάγια, Αργυροπούλου Χριστίνα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...