Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σεμινάριο αρχηγών αναβάσεων σωματείων Πελοποννήσου θα γίνει στο Μαίναλο!

Σεμινάριο αρχηγών αναβάσεων σωματείων Πελοποννήσου θα γίνει στο Μαίναλο!
Σεμινάριο αρχηγών αναβάσεων σωματείων Πελοποννήσου 2017 θα γίνει και δικαίωμα συμμετοχής στο σεμινάριο έχουν ενήλικα μέλη σωματείων, υπό τις προϋποθέσεις* του ισχύοντος εκπαιδευτικού κανονισμού.
Το σεμινάριο θα έχει διάρκεια  δυο Σαββατοκύριακα, θα περιλαμβάνει θεωρητικά μαθήματα και πρακτική εξάσκηση στο πεδίο. Θα πραγματοποιηθεί σε βουνά της Πελοποννήσου (Ερύμανθος και Μαίναλο). Θα στελεχωθεί από έμπειρους εκπαιδευτές ορειβασίας Ε.Ο.Ο.Α.
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να μεριμνήσουν για τον απαραίτητο ατομικό εξοπλισμό, καθώς και για τις μετακινήσεις. Η διαμονή θα είναι σε καταφύγιο ή ξενώνα.
Όσοι ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν άμεσα στο τηλ 6984630081, για να συγκεντρώσουμε έγκαιρα τις αιτήσεις συμμετοχής και να τις στείλουμε το αργότερο μέχρι τις 15/01/2017 στον  ΣΕΟ Πάτρας-Ωλενός. 
Οι αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να συνοδεύονται από μια φωτογραφία διαβατηρίου, φωτοτυπίες αστυνομικής ταυτότητας, δελτίο μέλους σωματείου και προαπαιτούμενων διπλωμάτων Ε.Ο.Ο.Α, βεβαίωση υγείας από παθολόγο ή καρδιολόγο ή γενικό ιατρό.
Η σχολή έχει την έγκριση της Ε.Ο.Ο.Α.
* Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν οι απόφοιτοι Σχολής Ορειβασίας Αρχαρίων και διαθέτουν πιστοποιημένη ορειβατική δράση τουλάχιστον δύο (2) ετών στα ελληνικά βουνά καθώς και όσοι δεν είναι απόφοιτοι Σχολής Ορειβασίας Αρχαρίων, αλλά διαθέτουν πιστοποιημένη ορειβατική δράση τουλάχιστον πέντε (5) ετών στα ελληνικά βουνά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...