Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κουρμπέλης για Αστέρα: "Φεύγω από μια ομάδα που την αγάπησα και με αγάπησε"!

Κουρμπέλης για Αστέρα: "Φεύγω από μια ομάδα που την αγάπησα και με αγάπησε"!
Ο Αρκάς (από το Κορακοβούνι Κυνουρίας) Δημήτρης Κουρμπέλης μίλησε για τον Παναθηναϊκό και το βήμα που έκανε στην καριέρα του.


Αναλυτικά μίλησε στη Nova για:

-τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Ξέρουμε πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός και περίμενα πολύ καιρό αυτό το βήμα. Φεύγω από μια ομάδα που την αγάπησα και με αγάπησε και της εύχομαι ό,τι καλύτερο. Όμως τώρα μου ανοίγονται νέοι ορίζοντες και θα προσπαθήσω να δώσω ότι καλύτερο στη νέα μου ομάδα. Νιώθω έτοιμος για να βουτήξω στα βαθιά και αυτό που έγινε, έγινε την κατάλληλη στιγμή για μένα και θέλω να πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος για να κάνω ότι μου ζητηθεί και να αρπάξω την ευκαιρία».

-το αν έπαιξε ρόλο η επιμονή του προπονητή: «Ναι, σίγουρα ήταν από τα θετικά της υπόθεσης, αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Ήμουν σίγουρος για την επιλογή μου και θα δούμε στη συνέχεια αν θα καταφέρω να προσφέρω στον Παναθηναϊκό».

-το αν σκέφτηκε το εξωτερικό: «Στα τόσα χρόνια που ήμουν στον Αστέρα είχαν ακουστεί πολλά. Πάντα περνάει από το μυαλό του κάθε ποδοσφαιριστή να πάει στο εξωτερικό ή να αλλάξει γενικότερα ομάδα. Αυτό έγινε τώρα και θα κάνω το καλύτερο ώστε να προσφέρω στη νέα ομάδα».

-το μεταβατικό στάδιο στο οποίο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός και αν μπορεί να πάρει τίτλους: «Όπως και να είναι η κατάσταση, ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Πιστεύω ότι μπορεί να πάρει κάποιον τίτλο και ειδικά το Κύπελλο. Στο πρωτάθλημα έχουμε μείνει λίγο πίσω, αλλά θα το παλέψουμε μέχρι τέλους για να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

-την υποδοχή των συμπαικτών του: «Ήταν μια χαρά η υποδοχή, το κλίμα είναι πολύ καλό και τους ευχαριστώ για αυτό».

-το ματς με τον Πλατανιά: «Είναι δύσκολη έδρα και καλή ομάδα ο Πλατανιάς. Παίζει καλό ποδόσφαιρο και ειδικά στην έδρα του. Για εμάς, ωστόσο, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Έχουμε δουλέψει και θα πάμε για να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις».

-τη θέση που προτιμά να αγωνίζεται: «Δεν έχω κάποιο θέμα. Θα κοιτάξω να παίξω όπου και αν μου ζητήσει ο προπονητής του να παίξω και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και όπου έχει ανάγκη η ομάδα».

-το αν είναι όνειρό του να παίξει στην Εθνική: «Είναι όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να παίζει στην Εθνική του ομάδα. Ερχόμενος στον Παναθηναϊκό έχω περισσότερες πιθανότητες και θα έχω περισσότερες ευκαιρίες για να παίξω στην Εθνική».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...