Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τιμήθηκαν από τον Αρκαδικό Καρύδας και Νοέας! (εικόνες)

Τιμήθηκαν από τον Αρκαδικό Καρύδας και Νοέας! (εικόνες)

ο απόγευμα του Σαββάτου στα πλαίσια της αναμέτρησης του ΣΕΦΑ Αρκαδικού με τον Πανιώνιο, μεταξύ άλλων προσώπων που αποτέλεσαν κοινά σημεία αναφοράς, ξεχώρισαν και οι Σάκης Καρύδας και Πέτρος Νοέας. Δύο παίκτες που σύνδεσαν το όνομά τους πριν μία διετία την μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του συλλόγου. Την πορεία ανόδου στην Α1 Εθνική!

Οι Καρύδας και Νοέας ήρθαν το απόγευμα του Σάββατου με την αποστολή του Πανιωνίου για 40 λεπτά ως αντίπαλοι της προηγούμενης ομάδας τους. Μάλιστα ο Σάκης Καρύδας ήταν και ο καλύτερος παίκτης της αναμέτρησης συμβάλοντας τα μέγιστα στην επικράτηση της ομάδας της Νέας Σμύρνης με 22 πόντους, 3/5 βολές, 5/8 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 5 κλεψίματα και 2 μόλις λάθη στα 34’39’’.

Την ίδια ώρα ο Πέτρος Νοέας είχε 5 πόντους με 1/2 βολές, 2/4 δίποντα και 0/4 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος σε 23’05’’.

Οι δύο πρώην παίκτες του Αρκαδικού πριν την έναρξη της αναμέτρησης τιμήθηκαν από τη διοίκηση του Αρκαδικού, παραλαμβάνοντας ένα αναμνηστικό δώρο και ένα κάδρο με φωτογραφικό κολλάζ από την παρουσία τους στην ομάδα της Τρίπολης τη σεζόν 2014-2015. Οι δύο παίκτες δέχθηκαν το ζεστό χειροκρότημα του φίλαθλου κοινού, ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της προσφοράς τους στο σύλλογο στις πρόσφατες επιτυχίες του συλλόγου.

  

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι την βράβευση του Πέτρου Νοέα πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας της ΚΑΕ Αρκαδικός κ. Χάρης Μιαούλης. Την βράβευση του Σάκη Καρύδα πραγματοποίησε το μέλος της ΚΑΕ Αρκαδικός κ. Γιάννης Σμυρνιώτης.

Πρέπει τέλος να σημειωθεί ότι ένα ακόμη πρόσωπο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση που αποτέλεσε κοινό σημείο αναφοράς ήταν και ο νεαρός playmakerτου Αρκαδικού Κανέλλος Γαρμπής ο οποίος πέρυσι με τη φανέλα του Πανιωνίου κατάκτησε την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.

http://www.contraepithesi.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...