Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αγώνες ελεύθερης κατάδυσης τον Μάρτιο στην Τρίπολη!

Αγώνες ελεύθερης κατάδυσης τον Μάρτιο στην Τρίπολη!
Ο αγώνας ελεύθερης κατάδυσης Tripoli Apnea Competition θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο του δήμου Τρίπολης, στις 5 Μαρτίου του 2017.
Σύμφωνα με τον Χρηστό Πολίτη που είχε την ιδέα και την πρόταση να γίνει ο αγώνας, «θα είναι International Open και φυσικά θα έχει Aida Ranking.»
Εξηγεί επίσης, ότι «η πισίνα είναι στο δημοτικό αθλητικό κέντρο δήμου Τρίπολης, είναι κλειστή 50αρα και η ρηχή πλευρά της είναι 1.80 βάθος και η απέναντι 2.00 μ. Η θερμοκρασία νερού είναι συνήθως 26-26.5 βαθμούς. Ο αγώνας θα περιλαμβάνει ΤΡΙΑ αγωνίσματα: Δυναμική άπνοια DYN, στατική άπνοια STA, και δυναμική άπνοια χωρίς πέδιλα DNF».
Δηλώσεις συμμετοχής
Οι αθλητές που επιθυμούν να λάβουν μέρος θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στέλνοντας e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να στείλουν sms στο 6977366206 , η με μήνυμα μέσω facebook Chris Politis.
Θα πρέπει να αναγράφεται το όνομά τους και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Τελευταία μέρα δηλώσεων είναι η 20 Φεβρουαρίου 2017, ώστε να υπάρχει χρόνος για την καλύτερη οργάνωση του αγώνα. 
Παράβολο αγώνα
Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή πρέπει να πληρωθεί το παράβολο του αγώνα το οποίο είναι 30 €.
Στην τιμή αυτή περιλαμβάνεται και το t-shirt του αγώνα.
Η πληρωμή του παραβόλου πρέπει να γίνει έως την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017 και μπορεί να γίνει μέσω κατάθεσης στους πιο κάτω λογαριασμούς :
ALPHA BANK
510-002101-199660
IBAN: GR3701405100510002101199660
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
5503-066608-891
ΙΒΑΝ GR07 0172 5030 0055 0306 6608 891
Δικαιούχος Πολίτης Χρήστος
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ στην κατάθεση.
Δηλώσεις επιδόσεων
Οι αθλητές πρέπει να κάνουν τις επίσημες δηλώσεις τους έως την τετάρτη 1η Μαρτίου 2017 στις 12: 00 το μεσημέρι είτε με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε στέλνοντας sms στο 6977366206 ,είτε με μήνυμα στο facebook .Στις δηλώσεις πρέπει να αναγράφονται τα αγωνίσματα που θα συμμετέχει ο αθλητής και οι αντίστοιχες επιδόσεις. Οι χρόνοι έναρξης των προσπαθειών θα προκύψουν με αύξουσα σειρά σε όλα τα αγωνίσματα.
Απαραίτητα έγγραφα – δικαιολογητικά
Την ημέρα του αγώνα όλοι οι αθλητές θα πρέπει να προσκομίσουν τα εξής έγγραφα: 1)έντυπο απαλλαγής ευθυνών (θα σταλεί μέσω email σε όλους τους αθλητές) υπογεγραμμένο. 2) ιατρική βεβαίωση υπογεγραμμένη και σφραγισμένη από καρδιολόγο ή παθολόγο με ημερομηνία εντός ενός έτους που να αναφέρει ότι ο αθλητής είναι «υγιής και ικανός για άθληση». Φωτοτυπίες θα γίνονται δεκτές είτε με επίδειξη και του πρωτότυπου είτε στην περίπτωση που είναι επικυρωμένες.
Έπαθλα αγώνα 
Στο τέλος του αγώνα θα βραβευθούν με μετάλλια οι 3 πρώτοι νικητές και νικήτριες κάθε αγωνίσματος , ενώ θα υπάρξει ξεχωριστή κατάταξη και βράβευση με μετάλλια για τους αθλητές που ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ .
Στη σελίδα της εκδήλωσης στο facebook θα γίνονται όποτε χρειάζεται ενημερώσεις για τον αγώνα. 
Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , στο 6977366206 , είτε στέλνοντας μήνυμα μέσω facebook στο προφίλ Chris Politis .
Ο ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΤΗΣ ΘΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΣΗΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΙΔΩΣΕΩΝ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΝ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΔΕΚΤΕΣ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...