Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Χρειαζόμασταν πάρα πολύ αυτή τη νίκη"

"Χρειαζόμασταν πάρα πολύ αυτή τη νίκη"
Μετά τη νίκη, επί του Παγκρατίου, αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Αρκαδικού, Γιάννης Διαμαντάκος ...


Για την νίκη κόντρα στο Παγκράτι: «Χρειαζόμασταν πάρα πολύ αυτή την νίκη και για βαθμολογικούς αλλά και για ψυχολογικούς λόγους.  Ο πρώτος γύρος τελειώνει με ένα ρεκόρ το οποίο δεν μας αφήνει ικανοποιημένους. Έχει μεγάλη σημασία την επόμενη αγωνιστική η εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στο Ηράκλειο για να ξεκινήσουμε με το δεξί τον δεύτερο γύρο καθώς θέλουμε πολύ την νίκη. Όπως έχω ξαναπεί πιστεύω πολύ στα παιδιά και στην δουλειά που γίνεται και στο τέλος θα δικαιωθούμε αρκεί να συνεχίσουμε, να έχουμε διάρκεια και να διαχειριζόμαστε πνευματικά σωστά τα αποτελέσματα».

Για τον Γιώργο Κοψαύτη και την επιστροφή του: «Νομίζω μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχουμε νεώτερα και πιο συγκριμένα πράγματα για τον Γιώργο. Θεωρώ πως είναι θέμα κάποιων ημερών. Μας έχει κοστίσει πάρα πολύ η απουσία του αλλά την επόμενη εβδομάδα θα ξέρουμε την ημερομηνία για την επάνοδο του».

Για τον κόσμο που γέμισε το ΔΑΚ Τρίπολης: «Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους φιλάθλους που ήρθαν απόψε εδώ αλλά και  για την στήριξη που μας έχει δώσει όλο αυτό το διάστημα και κυρίως στα τελευταία άτυχα αποτελέσματα. Το απέδειξαν με την παρουσία τους σήμερα και εμείς δεν περιμέναμε να ήταν τόσο πολύς ο κόσμος στις εξέδρες. Τους ευχαριστούμε πολύ, νομίζω τους αποζημιώσαμε και τους υποσχόμαστε να πράξουμε το ίδιο και την επόμενη αγωνιστική».

Για τον χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς παίχτες της ομάδας: «Δεν θα πρέπει να βλέπουμε μόνο τον χρόνο συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια. Εγώ βλέπω αυτά τα παιδιά καθημερινά και στις προπονήσεις.  Είναι αρκετοί αθλητές που έχουν δυνατότητες. Έχουν βελτιωθεί αρκετά ωστόσο κάποιοι εξ’ αυτών θα πρέπει να είναι ακόμα πιο έτοιμοι όταν τους δίνεται μία ανάλογη ευκαιρία και κάποιοι άλλοι να συνεχίσουν να προσπαθούν περισσότερο».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...