Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η κοπή πίτας του "Ορχομενού" Λεβιδίου - Ένας σύλλογος που εκπέμπει υγεία! (vd)

Η κοπή πίτας του "Ορχομενού" Λεβιδίου - Ένας σύλλογος που εκπέμπει υγεία! (vd)
Πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου «Ορχομενός» Λεβιδίου.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον Παραδοσιακό Ξενώνα Άρτεμις (Οικογένειας Χρήστου Τσιώλη).
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν όλοι οι αθλητές της ομάδας, αρκετοί φίλοι του συλλόγου, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης κ. Γεώργιος Μποροβήλος και αντιπροσωπεία παιχτών του Αστέρα με τους Aleksandar Stanisavlievic, Yevgen Selin και τα δυο παιδιά, από το Λεβίδι, Γεράσιμο Παπαγγελή και Ιωάννη Τσιώλη.
Ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Παρασκευόπουλος στην ομιλία του ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες σε όλους και κάθε τμήμα του συλλόγου μας να πραγματοποιήσει τους στόχους του. Επίσης αναφέρθηκε στην πολύ καλή πορεία της ομάδας μας βρισκόμενη στην 2η θέση των πρωταθλήματος. Τέλος ευχαρίστησε την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ, για την παρουσία της διοίκησης και των παιχτών στην εκδήλωση, και το ξενοδοχείο Άρτεμις για την φιλοξενία της αποψινής εκδήλωσης. «Είμαστε όλοι μέλη σε σύλλογο που βγάζει υγεία» είπε χαρακτηριστικά.
Ο Γιώργος Μποροβήλος είπε ότι είναι χαρούμενος που βρίσκεται στην εκδήλωση. «Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Ορχομενό και να ευχηθώ καλή χρονιά, υγεία και χαρές. Επιτυχίες στη μεγάλη και μικρή ομάδα, αλλά το σημαντικότερο είναι να ασχολείται κάποιος με τον αθλητισμό. Ευχαριστώ τον Ορχομενό διότι πέρα από το ότι παράγει υγεία, έχει δώσει στον Αστέρα δύο ξεχωριστά παιδιά, τον Παπαγγελή και τον Τσιώλη που ευχόμαστε να πάνε ψηλά και να αποτελέσουν παράδειγμα για όλους».
Οι τυχεροί της βραδιάς ήταν ο Δημήτρης Μήτρου και ο Κωνσταντίνος Βαρδιάμπασης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...