Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παναρκαδικός: Οργισμένη διάψευση για τα σενάρια απομάκρυνσης του προπονητή!

Παναρκαδικός: Οργισμένη διάψευση για τα σενάρια απομάκρυνσης του προπονητή!
Ανακοίνωση εκδόθηκε από τον Παναρκαδικό και αναφέρει: "Με έκπληξη αλλά και θυμό παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες την προσπάθεια συγκεκριμένων δημοσιογραφικών και άλλων κύκλων να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ κατασκευάζοντας αναληθή και ανυπόστατα δημοσιεύματα.
Με αφορμή τα πρόσφατα ρεπορτάζ που είδαν το φως της δημοσιότητας και μιλάνε για απομάκρυνση του προπονητή της ομάδας κ. Γιώργου Αντωνόπουλου, η Διοίκηση του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ όχι μόνο τα διαψεύδει επίσημα με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο αλλά νιώθει, για μια ακόμη φορά, την ανάγκη να ευχαριστήσει τόσο τον προπονητή  κ. Γιώργο Αντωνόπουλο όσο και τα υπόλοιπα μέλη της τεχνικής ομάδας ( το γυμναστή κ. Θανάση Παπαζαφειρόπουλο και τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Γιώργο Μανέλη ) για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν φέτος.
Μία δουλειά που, σε συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, έχει φέρει τον ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής. Ξέρουμε καλά ποιους και γιατί ενοχλεί η σταθερά ανοδική πορεία της ιστορικής ομάδας της Τρίπολης τα τελευταία χρόνια. Περιμέναμε νωρίτερα αυτές τις "επιθέσεις" από τους "γνωστούς άγνωστους" επαγγελματίες κατασκευαστές δημοσιευμάτων. Με μία φωνή απαντάμε σε όλους αυτούς ότι η οικογένεια του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ θα συνεχίσει την ανοδική της πορεία όσο αυτό κι αν ενοχλεί.
Όλοι μαζί θα ανεβάσουμε τον ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ εκεί που πραγματικά του αξίζει."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...