Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Διαμαντάκος: "Μια νίκη με διπλό όφελος για τον Αρκαδικό"

Διαμαντάκος: "Μια νίκη με διπλό όφελος για τον Αρκαδικό"
Αναλυτικά οι δηλώσεις που έκανε ο προπονητής της ομάδα του Αρκαδικού, Γιάννης Διαμαντάκος, μετά τη νίκη επί του Ηρακλείου.


Για την νίκη και το γεγονός πως ο Αρκαδικός κάλυψε και την διαφορά από τον πρώτο γύρο

«Ναι υπό αυτή την έννοια καταφέραμε και τους δύο μας στόχους. Δηλαδή και να κερδίσουμε το παιχνίδι αλλά και να υπέρ-καλύψουμε την διαφορά από το παιχνίδι του πρώτου γύρου. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στο Ηράκλειο γιατί όπως όλες οι επαρχιακές πόσο μάλλον αυτή λόγο των μετακινήσεων είναι αλήθεια ότι καταβάλει μεγάλη προσπάθεια

Για τις δύο συνεχόμενες νίκες και το πώς λειτουργούν για την συνέχεια του πρωταθλήματος

«Υπήρξαν κάποιες ήττες που αν αναλογιστούμε τον αρχικό μας στόχο δεν ήταν εκτός προγράμματος. Μέσα σε αυτές τις ήττες η ομάδα απέκτησε πολλά πράγματα και αυτό δεν χωρά καμία αμφισβήτηση. Από την στιγμή λοιπόν που ήρθαν αυτές οι ήττες ήμασταν υποχρεωμένοι για να συνεχίσουμε να είμαστε στους στόχους μας να κερδίσουμε αυτά τα δύο παιχνίδια κάνοντας το ελάχιστο δυνατό. Σε ότι έχει να κάνει με το βατό πρόγραμμα αυτό είναι μόνο στην θεωρία διότι στην πράξη για να αποδειχθεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να παίξουμε όπως παίξαμε σήμερα κατά διαστήματα και όχι κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και βέβαια να κερδίσουμε αγώνες αρχικώς στην έδρα μας ανεξάρτητα από αντίπαλο που θα παίζουμε και παράλληλα να δούμε στα εκτός έδρας παιχνίδια τι μπορούμε να πάρουμε σε θετικά αποτελέσματα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...