Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στις λεπτομέρειες έχασε ο Αρκαδικός στο Ιβανώφειο (vd)

Στις λεπτομέρειες έχασε ο Αρκαδικός στο Ιβανώφειο (vd)

Η ομάδα του Αρκαδικού πάλεψε στο Ιβανώφειο απέναντι στον Ηρακλή αλλά γνώρισε την ήττα στις λεπτομέρειες.

1ο δεκάλεπτο

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Αρκαδικό να μπαίνει με πολύ αυτοπεποίθηση και ενέργεια στο παρκέ διαβάζοντας εξαιρετικά τις καταστάσεις σε άμυνα και επίθεση εγκλωβίζοντας ουσιαστικά τον Ηρακλή. Με τον Καραμαλέγκο να οργανώνει και τους Ρεντίκας και Κουρέπη ο ΣΕΦΑ βρήκε λύσεις και με όπλο του τα επιθετικά ριμπάουντ και τις καλές του αμυντικές περιστροφές έκλεισε την πρώτη περίοδο μπροστά στο σκορ με +4 και 16-20.

2ο δεκάλεπτο

Με την έναρξη του δευτέρου δεκαλέπτου ο Ηρακλής μη μπορώντας να βρει διαδρόμους προς την ρακέτα του Αρκαδικού βρήκε τις λύσεις από την περιφέρεια με τους Γκαγκαλούδη και Ονάσογλου να κάνουν την ζημιά από την γραμμή των 6, 75. Ο ΣΕΦΑ παγιδεύτηκε στην πίεση του ‘’γηραιού’’ κάνοντας λάθη στην επίθεση με τοθς γηπεδούχους να τρέχουν ένα σερί 15-2 και να μετατρέπουν το 16-20 σε 31-22 με την ομάδα του Γιάννη Διαμαντάκου να έχει πετύχει μόλις ένα καλάθι (Καραμαλέγκος) σε 5’ αγωνιστικά λεπτά. Στην συνέχεια ο Σάβας Τζουγκαράκης έκανε θράυση πετυχαίνοντας κρίσιμα καλάθια μειώνοντας την διαφορά ακόμα και στους 3 πόντους με τον Ηρακλή να απαντά και το ημίχρονο να κλείνει με τον Αρκαδικό πίσω στο σκορ με -6 και 37-31.

3ο δεκάλεπτο

Ο Αρκαδικός στο τρίτο δεκάλεπτο μπήκε και πάλι πολύ δυνατά στο παρκέ με την άμυνα να του δίνει ενέργεια και στην επίθεση και τον Ηρακλή να βρίσκει λύσεις από τον Αγγελακόπουλο που πέτυχε τους 10 από τους 13 συνολικά πόντους της ομάδας του και ελέω αμφισβητούμενων διαιτητικών αποφάσεων. Ο ΣΕΦΑ με τον Ρεντίκας να παίρνει την μπαγκέτα στην επίθεση και με ένα επί μέρους 6-13 πήρε ξανά το προβάδισμα με τους παίχτες του Γιάννη Διαμαντάκου να βομβαρδίζουν το καλάθι του Ηρακλή με πέντε συνεχόμενα τρίποντα και την τρίτη περίοδο να κλείνει με την ομάδα της Τρίπολης μπροστά στο σκορ με 50-53.

4ο δεκάλεπτο

Με την έναρξη της τελευταίας περιόδου οι δύο ομάδες βάδιζαν χέρι-χέρι ε τον Αρκαδικό να αντιστέκεται και να βρίσκει τις λύσεις φθάνοντας την διαφορά και στους +5 για το 54-59 στο 34’. Η καλή άμυνα του ΣΕΦΑ δεν μετουσιώθηκε στην συνέχεια σε καλάθια με τον Αρκαδικό να χάνει ευκαιρίες να διευρύνει το προβάδισμα του με λάθη στην επίθεση. 2, 30 πριν από το τέλος και με το παιχνίδι στους πέντε πόντους υπέρ του ΣΕΦΑ ο Σάββα Τζουγκαράκης χρεώθηκε με πέμπτο φάουλ και τεχνική ποινή με τον Ηρακλή να μειώνει. 1, 06 πριν το φινάλε ο Χρυσόπουλος με τρίποντο έδωσε προβάδισμα στον Ηρακλή (64-63) με τον ΣΕΦΑ να χρεώνεται με αντιαθλητικό φάουλ στην επόμενη επίθεση και με 4 συνεχόμενους πόντους του Αγγελακόπουλου ο Ηρακλής γύρισε τον αγώνα για το τελικό 70-64.

Δεκάλεπτα: 16-20, 37-31, 50-53, 70-64

Ηρακλής (Β. Αλεξανδρής): Αγγελακόπουλος 17, Γιαννακίδης 5, Ονάσογλου 5, Δέσπος 4, Χρυσόπουλος 5, Γκαγκαλούδης 14, Ρουτκάουσκας 4, Χείλαρης 13, Καλαιτζίδης 3.

Αρκαδικός (Γ. Διαμαντάκος): Καραμαλέγκος 12, Πίνης, Τσακαλέρης 5, Κουρέπης 4, Προδρόμου 7, Ρεντίκας 22, Γαρμπής, Ναούμης 2, Τζουγκαράκης 12.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...