Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ποδηλασία - Σημαντικές επιτυχίες για τους μικρούς αθλητές του Π.Ο.Τ. (εικόνες)

Ποδηλασία - Σημαντικές επιτυχίες για τους μικρούς αθλητές του Π.Ο.Τ. (εικόνες)
Με επιτυχια ξεκινησε η νέα αγωνιστική χρονια για την ομαδα του Π.Ο.Τ., με συμμετοχή σε δυο διαφορετικές διοργανώσεις. Πιο συγκεκριμένα, οι Ντελοπουλος Ηλίας, Μιρακα Αδουραντο, Μαγκλαρης Γιώργος και Αλειφεροπούλος Τάσος συμμετείχαν σε αγωνα ορεινής ποδηλασίας στη Σαλαμίνα, με τον τελευταιο να κερδίζει τον αγωνα της κατηγορίας του. Ο Μαγκλαρης Γιώργος κατετάγη 17ος στην κατηγορια των παμπαίδων, ενώ στην κατηγορια των παίδων οι Μιρακα Αδουραντο και Ντελοπουλος Ηλίας κατέλαβαν την 12η και 13η θεση αντίστοιχα!

Οι μικροί αθλητες συμμετείχαν σε αγωνες ατομικής χρονομέτρησης και 4cross στο χώρο του ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο. Πιο συγκεκριμένα στην κατηγορια των μίνι μεγάλων συμμετείχαν οι Μαγκλαρης Αλέξης, Μαγκλαρης Γιώργος και Κορακη Κωνσταντινα ενώ στην κατηγορια των μίνι μικρων συμμετειχαν οι Κορακη Ιωάννα, Εξάρχου Μελινα, Έξαρχος Θοδωρής και Μαγκλαρης Χρήστος με τους 3 τελευταίους να συμμετέχουν για πρωτη φορα σε αγωνες!!

Ολοι οι αθλητες έφτασαν στη φαση των 16 και κατάφεραν να σκαρφαλώσουν πολυ ψηλα στην κατάταξη με μεγαλύτερη την επιτυχια της Κορακη Ιώαννας που κατετάγη δεύτερη στην ατομική χρονομέτρηση και πρωτη στον αγώνα 4cross. Στην ιδια κατηγορια η Εξάρχου Μελινα κατετάγη 6η και στα δυο αγωνίσματα ενώ και η Κοράκη Κωνσταντίνα τερμάτισε στην ιδια θεση στο αγώνισμα του 4cross. Ο Έξαρχος Θοδωρής κατάφερε να τερματίσει στην 6η θεση στην ατομική χρονομέτρηση καθώς και ο Μαγκλαρης Αλέξης τερμάτισε 5ος στο 4cross με το Μαγκλαρη Γιώργο να χανει οριακά την 6η θεση!!
Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια του συλλόγου μας για την πρωτη φετινή τους εμφάνιση και ευχόμαστε καλη επιτυχια για το υπόλοιπο της χρονιάς!!

Φωτογραφία του χρήστη P.O.Tripolis.Φωτογραφία του χρήστη P.O.Tripolis.Φωτογραφία του χρήστη P.O.Tripolis.Φωτογραφία του χρήστη P.O.Tripolis.Φωτογραφία του χρήστη P.O.Tripolis.Φωτογραφία του χρήστη P.O.Tripolis.Φωτογραφία του χρήστη P.O.Tripolis.Φωτογραφία του χρήστη P.O.Tripolis.Φωτογραφία του χρήστη P.O.Tripolis.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...