Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γήπεδο 5Χ5 σχεδιάζεται για το Ξηροπήγαδο Κυνουρίας!

Γήπεδο 5Χ5 σχεδιάζεται για το Ξηροπήγαδο Κυνουρίας!
Με απόφασή της, η Οικονομική Επιτροπής της Περιφέρειας αιτείται τη παραχώρηση χρήσης του γηπέδου της ΤΚ Ξηροπηγάδου του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας ΠΕ Αρκαδίας από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για την “Κατασκευή Αθλητικού Γηπέδου 5Χ5 στην Τ.Κ. Ξηροπήγαδου του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας”.
Η Επιτροπή πήρε την απόφαση κατά πλειοψηφία (μειοψηφούντων Πατσαρίνου και Γκανά), λαμβάνοντας υπόψην τους...
1. Την υπ. αρ. 2652/24-02-1998 Απόφασή του Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Πελοποννήσου (μέσω της Διεύθυνσης Δασών Αρκαδίας) περί παραχώρησης κατά χρήση στη ΓΓΑ του Υπουργείου Πολιτισμού δημόσια δασική έκταση στην περιοχή της κοινότητας Ξηροπήγαδου του σημερινού Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, για την κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου.
2. Την υπ. αρ. 12060/01-06-1998 Απόφασή του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού περί αποδοχής την ως άνω παραχώρηση κατά χρήση της εν λόγω δασικής έκτασης.
3.Το υπ΄αρ. πρωτ. 65915/133/15-3-2016 έγγραφο του Γραφείου Αντιπεριφερειάρχη Αρκασίας με το οποίο ζητήθηκε η συναίνεση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, προκειμένου να υπογραφεί Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ των εμπλεκομένων φορέων (Διεύθυνση Δασών Αρκαδίας, Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και Περιφέρεια Πελοποννήσου) για την κατασκευή γηπέδου στην Τ.Κ. Ξηροπήγαδου του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας του Νομού Αρκαδίας.
4. Το γεγονός ότι στο τεχνικό πρόγραμμα ΚΑΠ της Π.Ε. Αρκαδίας, έχει ενταχθεί έργο με τίτλο “Κατασκευή Αθλητικού Γηπέδου 5Χ5 στην Τ.Κ. Ξηροπήγαδου του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας”, με προϋπολογισμό και πίστωση 120.000,00 Ευρώ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...