Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αστέρας - Δημοσιεύματα για Σκάζνι, Δέλλα, Αναστασιάδη και ... Βεργέτη!

Αστέρας - Δημοσιεύματα για Σκάζνι, Δέλλα, Αναστασιάδη και ... Βεργέτη!
Προπονητή ψάχνει ο Αστέρας Τρίπολης για να δώσει τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα, με τον Άγγελο Αναστασιάδη και τον Ζντένεκ Σκάζνι να βρίσκονται στο «κάδρο» για τους Αρκάδες γράφει το sdna.gr
Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται σε κρίση, με τους Αρκάδες να γνωρίζουν ακόμη μία ήττα αυτή την φορά από την Κέρκυρα με 1-2 μέσα στην έδρα τους.
Οι επαφές της διοίκηση με προπονητές συνεχίστηκαν και το βράδυ της Κυριακής, με τα ονόματα που «παίζουν» να είναι αυτά του Άγγελου Αναστασιάδη και του Ζντένεκ Σκάζνι. Μεταξύ αυτών βέβαια η ομάδα της Τρίπολης εξετάζει και τις περιπτώσεις των Ματζουράκη, Δέλλα και Βεργέτη.
Την ίδια ώρα, το gazzetta.gr αναφέρει οτι "Το όνομα του Ζντένεκ Σκάζνι παραμένει πάντα σε πρώτο πλάνο για τον Αστέρα Τρίπολης, όμως τις τελευταίες ώρες αρχίζει να «παίζει» αρκετά και εκείνο του Στάικου Βεργέτη, πλην του Αγγελου Αναστασιάδη. Οι τελευταίες σχετικές πληροφορίες από την Κύπρο αναφέρουν πως ο 41χρονος δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Νέας Σαλαμίνας και το ξαφνικό «διαζύγιο» των δύο πλευρών συνδέεται από ορισμένες πηγές με το ότι οι Αρκάδες είναι σε αναζήτηση προπονητή. Μην ξεχνάμε πως ο Βεργέτης έχει συνδέσει το όνομά του με τον Αστέρα. "

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...