Menu
RSS
Τετάρτη, 17/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

H AEK θέλει να υιοθετήσει τη σκυλίτσα που … έβαψαν στην Μεγαλόπολη!

H AEK θέλει να υιοθετήσει τη σκυλίτσα που … έβαψαν στην Μεγαλόπολη!
Εντελώς ανεγκέφαλη κίνηση ομάδας αγνώστων οπαδών να κακοποιήσουν μία μαύρη σκυλίτσα, ζωγραφίζοντας με κίτρινο σπρέι το όνομα «ΑΕΚ» στο τρίχωμά της και λερώνοντας τη μουσούδα της με το ίδιο χρώμα, ενεργοποίησε τα ανακλαστικά του κόσμου του Διαδικτύου και της ίδιας της ΠΑΕ ΑΕΚ.
Μάλιστα, η Ενωση προθυμοποιήθηκε να αναλάβει τη φροντίδα της σκυλίτσας, ακόμη και να την υιοθετήσει. Φαίνεται ότι αφότου με ανακοίνωσή τους καταδίκασαν απερίφραστα το περιστατικό, οι άνθρωποι της ΑΕΚ άρχισαν να αναζητούν την τοποθεσία όπου βρίσκεται η σκυλίτσα, μέσω του Διαδικτύου. Τελικά το σκυλί το είχε ήδη εντοπίσει μία κοπέλα, στη ευρύτερη περιοχή της Μεγαλόπολης. Και η ίδια ανέλαβε να τη φροντίσει.

Εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ επικοινώνησαν μαζί με την κοπέλα και της γνωστοποίησαν ότι η ομοσπονδία προθυμοποιείται να αναλάβει την υιοθεσία και τη φροντίδα του σκυλιού ή να βοηθήσει όπως μπορεί. Ωστόσο η ίδια έδειξε ότι θέλει να κρατήσει τη σκυλίτσα η οποία, επομένως, βρίσκεται σε καλά χέρια.
Η κακοποίηση της σκυλίτσας σόκαρε τον κόσμο όταν δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες αρχικά σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και συνοδεύονταν από τον τίτλο «Ντροπή». Η αδέσποτη σκυλίτσα της φωτογραφίας εντοπίστηκε να τριγυρίζει στην περιοχή της Μεγαλόπολης στην Αρκαδία μόνη και φοβισμένη, έχοντας στο σώμα της σχεδιασμένο με σπρέι το όνομα της «ΑΕΚ» αλλά και κίτρινη μπογιά στη μουσούδα της.

Οι εικόνες έφτασαν και στην κατοχή των ανθρώπων της ΑΕΚ που έγραψαν στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο Facebook:
«Μας γνωστοποιήθηκε μέσω social media η σχετική φωτογραφία, που προκαλεί ανατριχίλα και αποτροπιασμό σε κάθε νοήμονα άνθρωπο. Εκτός από την αυτονόητη καταδίκη του περιστατικού, είναι περιττό να τονίσουμε ότι τέτοιες πράξεις κανιβαλισμού δεν συνάδουν με το ήθος και την κουλτούρα των φιλάθλων της ομάδας μας».



Πηγή: protagon.gr

1 σχόλιο

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017 17:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Θέλαμε να γίνουμε και Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021 ανάθεμά μας. Δυστυχώς, επειδή η Τρίπολη δεν είναι και Νέα Υόρκη, τα ίδια "ανεγκέφαλα όντα" που έκαναν αυτή την ενέργεια ίσως να δραστηριοποιούνται και στην ευρύτερη περιοχή της Αρκαδίας. Δεν χρειάζεται να είσαι ζωόφιλος για να καταδικάσεις τέτοιου τύπου ενέργειες. Απορώ, πως μπόρεσαν να βάψουν το καημένο το ζώο. Απορώ, με την εποχή μας. Αν σκεφτούμε πως κάποιος, κακοποίησε ένα ζώο που ουδέποτε τον έβλαψε για να προβάλει μια ομάδα, μπορούμε να αναλογιστούμε γιατί φτάσαμε ως εδώ. Η ντροπή δεν λέει τίποτα. Η κατάντια ίσως, με τους ηλίθιους- αμόρφωτους- νοητικά διαταραγμένους καραγκιόζηδες, που η μόνη τους ασχολία είναι μια ομάδα. Συγχαρητήρια στους γονείς τους.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...