Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ποδοσφαιρικό ματς για να στηριχτούν άτομα με αναπηρία έγινε στην Τρίπολη!

Ποδοσφαιρικό ματς για να στηριχτούν άτομα με αναπηρία έγινε στην Τρίπολη!

Την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 το απόγευμα στις 18:00 διεξήχθη ο φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα στους Εκπαιδευτικούς Αρκαδίας και τους Παλαιμάχους ποδοσφαιριστές του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών. Η συγκεκριμένη φιλική αναμέτρηση ήταν μια πρωτοβουλία της ΕΛΜΕ Αρκαδίας με σκοπό την προβολή και ενίσχυση του κοινωνικού έργου του συλλόγου ΑμεΑ Νομού Αρκαδίας!

Στο κάλεσμα λοιπόν αυτής της αναμέτρησης ανταποκρίθηκαν και οι δύο πλευρές που συμμετείχαν σ’ έναν διαφορετικό αγώνα με πολύ χαρά και διάθεση να στηρίξουν την προσπάθεια και δράση του συλλόγου ΑμεΑ Νομού Αρκαδίας! Ο βροχερός καιρός που είναι αλήθεια ταλαιπώρησε τους συμμετέχοντες δεν πτόησε τους διοργανωτές στο να αναβάλουν αυτό το παιχνίδι ποδοσφαίρου.

Αναμφίβολα μια ακόμη σημαντική πρωτοβουλία από την ΕΛΜΕ Αρκαδίας με σκοπό την προσφορά στην τοπική κοινωνία και στην προκειμένη περίπτωση στο Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Νομού Αρκαδίας, δείχνοντας ότι η περιοχή μας σιγά-σιγά ευαισθητοποιείται όλο και περισσότερο.



Να σημειωθεί ότι όποιος επιθυμεί να στηρίξει την προσπάθεια και τις δράσεις του Συλλόγου ΑμεΑ Νομού Αρκαδίας ή χρειάζεται κάποια πληροφορία, μπορεί να απευθυνθεί στα γραφεία του συλλόγου που βρίσκονται στο Παλαιό Δημαρχείο Τρίπολης (Εθν. Αντιστάσεως 43, Ισόγειο) τα οποία λειτουργούν τις πρωινές ώρες.

Παρασκευόπουλος: «Ευχαριστίες στην διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης»

 Από την πλευρά του ο Πρόεδρος ΑμεΑ Αρκαδίας κ. Τάκης Παρασκευόπουλος που έδωσε παρουσία σ’ αυτό το φιλανθρωπικού χαρακτήρα ποδοσφαιρικό αγώνα και αναφερόμενος σ’ αυτή την πρωτοβουλία από την ΕΛΜΕ Αρκαδίας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είχαμε μια πρόσκληση από τον κ. Καρνέζη στην οποία σήμερα 28 Μαΐου εδώ στο γήπεδο Φιλικών, θα διεξαγόταν ένας φιλικός αγώνας ανάμεσα στους Εκπαιδευτικούς του Νομού Αρκαδίας και τους Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. Η ιδιαιτερότητα του φιλικού αυτού αγώνα είναι ότι τα έσοδα θα διατεθούν προς ενίσχυση του κοινωνικού έργου του συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας.

Εμείς βρεθήκαμε εδώ προκειμένου να παρακολουθήσουμε τον αγώνα και να ευχαριστήσουμε και τους ποδοσφαιριστές και συμμετέχοντες αλλά και την οργάνωση, όπως και τον κόσμο που ήρθε να παρακολουθήσει το ματς και να ενισχύσει με όποιο τρόπο μπορεί το έργο του συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας.».

Σχετικά με τις όλο και πιο αυξημένες δράσεις σχετικά με την υποστήριξη του συλλόγου ΑμεΑ Νομού Αρκαδίας ο κ. Παρασκευόπουλος πρόσθεσε: «Οι προσπάθειές μας σιγά-σιγά ανταμείβονται και αναγνωρίζονται από τον κόσμο. Εμείς από το Σύλλογο ΑμεΑ Αρκαδίας προσπαθούμε να βοηθήσουμε κάποιους ανθρώπους με όποιο τρόπο μπορούμε και βέβαια δεν δημοσιοποιούμε προσωπικά δεδομένα και προσφέρουμε κάποιο έργο, που έχει σαν αντίκτυπο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με αναπηρία στην Αρκαδία, όπως και κάποια άτομα που μέχρι πρότινος ήταν κλεισμένα στα σπίτια τους, τα οποία βλέπουν ότι δραστηριοποιούμαστε και έρχονται μαζί μας και αποκτούν μια κοινωνικοποίηση και πιο ενεργή και πιο χαρούμενη ζωής».

Πηγή - www.contraepithesi.gr 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...