Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παναγιώτης Ρέτσος: Ένα μεγάλο ταλέντο με καταγωγή από το χωριό Σκορτσινού Αρκαδίας!

Παναγιώτης Ρέτσος: Ένα μεγάλο ταλέντο με καταγωγή από το χωριό Σκορτσινού Αρκαδίας!
Αλήθεια, πόσοι γνωρίζατε ότι ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος αγωνίζεται με τα χρώματα του Ολυμπιακού και πλέον κλήθηκε από τον Σκίμπε, στην Εθνική Ελλάδος, έχει καταγωγή από την Αρκαδία;
Η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν είναι ευρέως γνωστό. Όμως, πράγματι ο Παναγιώτης Ρέτσος, έλκει την καταγωγή του από το χωριό Σκορτσινού Φαλαισίας, στην Αρκαδία!
Από το χωριό Σκορτσινού είναι ο παππούς του, Μιχάλης Ρέτσος.
Το Σκορτσινού, ένα από τα κεφαλοχώρια του τέως Δήμου Φαλαισίας, βρίσκεται σε απόσταση 17χλμ. νοτιοανατολικά από τη Μεγαλόπολη, στα όρια της Αρκαδίας με τη Λακωνία κοντά στις πηγές του Ευρώτα.
Ο Παναγιώτης Ρέτσος γεννήθηκε στη Νότιο Αφρική, στις 9 Αυγούστου του 1998. Στις 8 Φεβρουαρίου 2017, φόρεσε το περιβραχιόνιο του Ολυμπιακού, σε ηλικία 18 ετών, 5 μηνών και 20 ημερών και έγινε ο νεότερος αρχηγός όχι μόνο των πρωταθλητών Ελλάδας αλλά και του ελληνικού πρωταθλήματος, σπάζοντας το ρεκόρ του Βαγγέλη Βλάχου.
Παίζει τόσο ως αριστερός μπακ, όσο και ως κεντρικός αμυντικός, ακόμα και ως αμυντικό χαφ, με την ίδια επιτυχία!
Στο gazzetta.gr, διαβάζουμε ότι «ο πατέρας του είναι... βαμμένος Ολυμπιακός» και «ο άλλος του αδερφός, Δημήτρης (στόπερ) παίζει κι αυτός στον Ολυμπιακό (Κ13), ενώ ο μεγαλύτερος της οικογένειας αγωνίζεται στην Θύελλα Αγ. Δημητρίου, εκεί δηλαδή που ξεκίνησε να κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα κι ο Παναγιώτης Ρέτσος.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...