Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι Αρκάδες της Εθνικής μιλούν για το ματς με τη Βοσνία!

Οι Αρκάδες της Εθνικής μιλούν για το ματς με τη Βοσνία!

Στο epo.gr έκαναν δηλώσεις που έκαναν οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών από τον κ. Μίκαελ Σκίμπε ενόψει του αγώνα της «γαλανόλευκης» με την Βοσνία Ερζεγοβίνη για την προκριματική φάση του Μουντιάλ 2018.

Οι τρεις εξ αυτών, είναι Αρκάδες. Ο Παναγιώτης Ρέτσος από το Σκορτσινού, ο Μπάμπης Λυκογιάννης από το Ελληνικό Γορτυνίας και Δημήτηρης Κουρμπέλης από το Κορακοβούνι.

Παναγιώτης Ρέτσος
«Νιώθω μεγάλη χαρά για την κλήση μου στην Εθνική Ανδρών. Το να έχει ένας ποδοσφαιριστής τη δυνατότητα να αγωνιστεί με το εθνόσημο, αποτελεί προνόμιο, όμως παράλληλα και μεγάλη ευθύνη. Θα προσπαθήσω, με την αγωνιστική και την εξωαγωνιστική συμπεριφορά μου, να ανταποκριθώ στις προσδοκίες».

Μπάμπης Λυκογιάννης
«Είναι όνειρο για κάθε Έλληνα ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί στην Εθνική Ανδρών. Είναι και δικό μου και τώρα πραγματοποιείται. Έχω αγωνιστεί για όλες τις Εθνικές Ομάδες και είμαι περήφανος για αυτό. Ευχαριστώ τον κ. Σκίμπε για την κλήση του και ελπίζω να δικαιώσω και τον προπονητή και τους συνεργάτες του για την επιλογή μου. Υπόσχομαι να δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ για να πετύχει η Εθνική τους στόχους της».


Δημήτρης Κουρμπέλης
«Είμαι πολύ περήφανος για την κλήση μου στην Εθνική ομάδα. Ήταν κάτι που πάντοτε είχα στην άκρη του μυαλού μου, όμως τώρα που συνέβη πραγματικά με γεμίζει χαρά, αλλά ταυτόχρονα κι ευθύνη. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία και τιμή για μένα και ανυπομονώ να βρεθώ με τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου. Ξέρω πως η Εθνική ομάδα είναι σαν μια οικογένεια και χαίρομαι που θα γίνω μέλος της. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ και όπως μου ζητηθεί σ’ αυτήν την κρίσιμη προκριματική φάση και στα σημαντικά παιχνίδια που έρχονται ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...