Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έρχεται ... ποδηλατικός αγώνας "Brevet Τρίπολης"!

Έρχεται ... ποδηλατικός αγώνας "Brevet Τρίπολης"!
Ο Ποδηλατικός Όμιλος Τρίπολης διοργανώνει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, το «brevet Τρίπολης». Το brevet θα γίνει το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017, με εκκίνηση και τερματισμό στην πλατεία Άρεως.
Οι συμμετέχοντες ποδηλάτες προέρχονται από όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό καθώς ο βασικός διοργανωτής και εμπνευστής αυτού του είδους αγώνων είναι η ΑCP που εδράζει στο Παρίσι και συνεργάζεται με άλλες συναφείς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο μέσω του Les Randonneurs Mondiaux (RM).

Στα Brevets οι αναβάτες διανύουν αποστάσεις από 200- 1000 χιλ, διερχόμενοι από συγκεκριμένα σημεία ελέγχου και με στόχο να ολοκληρώσουν τη διαδρομή εντός συγκεκριμένου χρόνου. Λαμβάνουν ίση αναγνώριση ανεξάρτητα από την τελική τους κατάταξη.
Η Διαδρομή θα είναι η εξής : Τρίπολη – Λεβίδι – Βλαχέρνα – 111 – Δάφνη - φράγμα Λάδωνα – Τρόπαια – Λαγκάδια – Καρκαλού – Δημητσάνα – Στεμνίτσα – Καρύταινα - Μεγαλόπολη – Τρίπολη.
Παρακαλούνται όλοι οσοι θελουν να δηλώσουν συμμετοχή έως και την Παρασκευή 16/06/2017 στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Θα πρέπει να αναφέρετε ονοματεπώνυμο και Αριθμό Μητρώου και τηλ. επικοινωνίας (που αφορά την συμμετοχή στα BREVET)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...