Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ξεκινούν εργασίες στο Ανοικτό Δημοτικό Στάδιο Μεγαλόπολης

Ξεκινούν εργασίες στο Ανοικτό Δημοτικό Στάδιο Μεγαλόπολης
Από τις 16 Ιουνίου 2017 ξεκινούν εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης κτηριακών εγκαταστάσεων στο Ανοικτό Δημοτικό Στάδιο Μεγαλόπολης. Οι εργασίες αφορούν επισκευές επιφανειών, κτηριακών εγκαταστάσεων και κερκίδων, αντικατάσταση υδραυλικών συστημάτων, επισκευές σε πόρτες  και  παράθυρα, επισκευές μωσαϊκών δαπέδων, βελτίωση αποδυτηρίων, ελαιοχρωματισμούς, και συντήρηση εσωτερικού της περίφραξης χώρου.

Επειδή οι εργασίες αποκατάστασης και περίφραξης  θα διαρκέσουν περίπου 2 μήνες από την έναρξή του έργου και επειδή αφορούν και σε εσωτερικούς και εξωτερικούς  χώρους δίπλα από τον στίβο, όπου θα εργάζονται συγχρόνως τέσσερα διαφορετικά συνεργεία, παρακαλούνται οι επισκέπτες και αθλούμενοι, επειδή το στάδιο θα παραμείνει ανοικτό καθ’όλη την διάρκεια των εργασιών, να επιδεικνύουν την δέουσα προσοχή και να μην δυσχεραίνουν  το έργο των εργολάβων και τις υποδείξεις των υπευθύνων.

Οι συγκεκριμένες εργασίες αφορούν σε ένα  μέρος των παρεμβάσεων στο στάδιο που έχουν δρομολογηθεί ήδη, και θα συνεχιστούν στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Για τον Δήμο
Οι Αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι
Δάρρας Αθανάσιος, Τζιούβελης Νικήτας

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...