Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στις ακαδημίες του Ολυμπιακού από την Τρίπολη ο νεαρός Χάρης Κατσογιάννης!

Στις ακαδημίες του Ολυμπιακού από την Τρίπολη ο νεαρός Χάρης Κατσογιάννης!

Το επίπεδο του ποδοσφαίρου στην Τρίπολη σε επίπεδο υποδομών φαίνεται ότι τα τελευταία χρόνια γνωρίζει «άνθηση». Κι σ’ αυτό δεν έχει βοηθήσει μόνο ο Αστέρας Τρίπολης που λειτουργεί τα τελευταία χρόνια σε υψηλό επίπεδο αναδεικνύοντας νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, αρκετοί από τους οποίους καλούνται και στις μικρές Εθνικές ομάδες. Σημαντική συνεισφορά φαίνεται ότι πραγματοποιείται και από τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες που λειτουργούν τα τελευταία χρόνια στην πόλης μας.

Στην προκειμένη περίπτωση η πολύ καλή, αθόρυβη αλλά ουσιαστική δουλειά πραγματοποιείται και στις ακαδημίες FCTRIPOLIS, εκεί όπου έχουν αρχίζει να ξεπετάγονται μεγάλα ταλέντα που με την απαιτούμενη δουλειά και στη συνέχεια μπορούν να πραγματοποιήσουν σπουδαία πορεία στο Ελληνικό και όχι μόνο ποδόσφαιρο.

Χαρακτηριστική περίπτωση και αποτέλεσμα της δουλειάς που έχει πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια στο FCTRIPOLIS, αποτελεί και ο 14χρονος νεαρός ποδοσφαιριστής Χάρης Κατσογιάννης! Ο νεαρός ποδοσφαιριστές των ακαδημιών του FCTRIPOLIS, δουλεύοντας συστηματικά τα τελευταία χρόνια έφτασε σε σημείο να μπει στο στόχαστρο των ακαδημιών του Ολυμπιακού, με τους «ερυθρόλευκους» να τον αποκτούν τυπικά την Παρασκευή, από τον Αρκαδικό σύλλογο. Μάλιστα ο νεαρός αθλητής συνοδεύτηκε από τον εκ των προπονητών του στο FCTRIPOLIS, στου Ρέντη για την τυπικό κλείσιμο της συμφωνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μεταγραφή αυτή δεν θα έχει τυπικό χαρακτήρα, αλλά αποτελεί ουσιαστικό βήμα στην καριέρα του νεαρού Κατσογιάννη, αφού ο νεαρός παίκτης πλέον μετακομίζει στην Αττική και στου Ρέντη όπου θα διαμένει εκεί, θα πηγαίνει σχολεία σε αντίστοιχο σχολείο που έχει επιλεγεί από τους «ερυθρόλευκους» και φυσικά θα προπονείται κανονικά στις ακαδημίες των πρωταθλητών Ελλάδος.

Πηγή - www.contraepithesi.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...