Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στην Α2 Εθνική γυναικών ο Πελασγός Μεγαλόπολης!

Στην Α2 Εθνική γυναικών ο Πελασγός Μεγαλόπολης!

Πρωτοβουλία ανθρωπιάς στην Τρίπολη - ΕΣΥ θα λείψεις;

Σπουδαία (μία ακόμη) νίκη σημείωσε η γυναικεία ομάδα του Πελασγού Μεγαλόπολης στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 2ου Υπο-ομίλου Νότου των μπαράζ ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία που διεξάγονται στο κλειστό γυμναστήριο του ΜΕΤΣ.

Συγκεκριμένα η γυναικεία ομάδα του Πελασγού επιβλήθηκε με σκορ 42-46 του ΣΚ Σύλλα Λ. Αιδηψού και ουσιαστικά σφράγισε την πρωτιά και το εισιτήριο ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία γυναικών της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης επί του Αρίων Μυτιλήνης.

Σε αγωνιστικό επίπεδο η ομάδα της Αρκαδίας μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκε στο φινάλε του α’ δεκαλέπτου με σκορ 7-18. Η καλή άμυνα και οι κρίσιμες εύστοχες επιθέσεις έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην γενικά καλή εικόνα του Πελασγού στο πρώτο ημίχρονο. Η συνέχεια μέχρι το φινάλε του α’ ημιχρόνου, ήταν ανάλογη και ο Πελασγός πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα προηγούμενος με σκορ 17-26.

Στην επανάληψη οι τυπικά «γηπεδούχες» ανέβασαν ρυθμούς και προσπάθησαν να επιστρέψουν στο ματς ανέβασαν ρυθμούς και κατάφεραν να δημιουργήσουν επιθετικό πρόβλημα στην ομάδα της Μεγαλόπολης η οποία περιορίστηκε στους τέσσερις πόντους στην γ’ περίοδο με αποτέλεσμα το 25-30 στο τέλος του δεκαλέτου. Στο φινάλε ωστόσο ο ρυθμός άνοιξε και χάρη στην παραγωγικότητα στην επίθεση και από τις δύο ομάδες, οι ισορροπίες δεν ήταν αρκετό να διαφοροποιηθούν με τον Πελασγό να διατηρεί το πολύτιμο προβάδισμα και να φτάνουν στη σπουδαία όσο και ιστορική άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία!

ΣΚ ΣΥΛΛΑΣ Λ. ΑΙΔ. – ΚΟΜ ΠΕΛΑΣΓΟΣ 42-46

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 7-18, 17-26, 25-30, 42-46

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Λαζόγκα, Ισιγώνης

ΣΚ ΣΥΛΛΑΣ Λ. ΑΙΔΗΨΟΥ (ΦΩΤΟΥ): Ρηγοπούλου 6(2), Καπόλου, Καπλανάϊ 2, Μαστρογιαννοπούλου, Λούμη Σ., Φώτου, Νιτσόγλου 8(1), Τσαβόνι 26(2), Καρμάϊ, Υδραίου, Λούμη Θ.

ΚΟΜ ΠΕΛΑΣΓΟΣ (ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ): Αγγελοπούλου, Χρανιώτη 6, Παναγιώτου 2, Αριδά, Τζιουβέλη, Μπακετέα 18(2), Τσιντώνη, Σεφέρου 3, Σταβαράκη 2, Μιχολιά, Καντέλη 11.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...