Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αυτές είναι οι νέες εμφανίσεις του Αστέρα! (vd)

Αυτές είναι οι νέες εμφανίσεις του Αστέρα! (vd)
Με χαρά και περηφάνεια για το αποτέλεσμα, ο ΑΣΤΕΡΑΣ παρουσιάζει τις εμφανίσεις της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018!

Στην πρώτη εμφάνιση κυριαρχεί το κίτρινο, ενώ αυτό που την κάνει ιδιαίτερη και εντελώς ξεχωριστή απ' όσες είχαμε γνωρίσει μέχρι σήμερα, είναι το ανάγλυφο ΑΣΤΕΡΙ στην μπροστινή όψη.

Η δεύτερη εμφάνιση είναι πρωτότυπη και μοναδική κυρίως λόγω του μαύρου χρώματος που είναι η κεντρική ιδέα της! Οι δύο διαγώνιες ρίγες, σε απόχρωση κίτρινου και μπλε, της προσδίδουν σπάνια ομορφιά και γοητεία!

Και οι δύο εμφανίσεις είναι αποκλειστικά σχεδιασμένες από το δημιουργικό τμήμα της MACRON για τον ΑΣΤΕΡΑ!

Οι νέες εμφανίσεις είναι ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ προς το κοινό στο STAR STORE και το κόστος για την κάθε φανέλα ανέρχεται στα 50 ευρώ (40€ οι παιδικές). Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι διαθέσιμες και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Με δήλωση του ο αντιπρόεδρος του ΑΣΤΕΡΑ και εμπορικός διευθυντής, Δημήτρης Κενές, καλωσορίζει τις νέες φανέλες στο επίσημο κατάστημα της ομάδας μας στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 67: "Με μεγάλη μας ικανοποίηση για το τελικό αποτέλεσμα, παρουσιάζουμε τις εμφανίσεις του ΑΣΤΕΡΑ για τη νέα σεζόν. Πρωταρχικός στόχος είναι να τις αγαπήσει το κοινό και να ταυτιστούν οι φίλαθλοι μας με τη νέα εποχή που φέρνει στο σύλλογο η συνεργασία με την MACRON".

1 σχόλιο

  • αΣΤΕΡΙΑΝΟς
    αΣΤΕΡΙΑΝΟς Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017 17:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Ετσι μετα απο χρονια οι εμφανισεις σκιζουν!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...