Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ποδόσφαιρο: Το "αντίο" του Σταύρου Λαμπρούση στο Λεωνίδιο

Ποδόσφαιρο: Το "αντίο" του Σταύρου Λαμπρούση στο Λεωνίδιο
Με ανάρτησή του, στον προσωπικό του λογαριασμό, ο Σταύρος Λαμπρούσης αναφέρει ...
"Σήμερα τελείωσε και επίσημα η συνεργασία μου με την ομάδα του ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ. Θέλω μέσα από εδώ, να ευχαριστήσω την διοίκηση του Α.Σ.ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ "ΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟ" που μου έκανε την τιμή να είμαι μέλος ενός ιστορικού συλλόγου. Πετύχαμε όλους τους στόχους που βάλαμε από την αρχή της χρονιάς, με την κατάκτηση τόσο του πρωταθλήματος και της ανόδου στη Γ' εθνική, όσο και του κυπέλλου Αρκαδίας. Τίτλοι που το Λεωνίδιο είχε να δει πάνω από μία δεκαετία. 
Οι άνθρωποι που συνάντησα στην μικρή αυτή πόλη είναι υπέροχοι, μοναδικοί και με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή που έμαθαν ότι θα είμαι μέλος της ομάδας. Ούτε μία στιγμή δεν ένιωσα ξένος , ούτε μία στιγμή δεν θέλησα κάτι και να μη το είχα στο επόμενο λεπτό. Ελπίζω να ανταπέδωσα την αγάπη σας, με την αγωνιστικότητα μου μέσα στο γήπεδο. 
Ειδικά, θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Στρατή Βερβεσό που έκανε τα πάντα για την ομάδα και για μένα, τον γενικό αρχηγό, τον Σαράντο (Αγγελική Μερικάκη (Angeliki Merikaki) που υπήρξε ακούραστος εργάτης της ομάδας, τον προπονητή μου Nekoma Coaching που εισηγήθηκε την απόκτηση μου από την ομάδα, τους συμπαίκτες μου, χωρίς αυτούς τους παιχταράδες δεν θα γινόταν τίποτα και όλους τους φιλάθλους.
Είναι γνωστό στους κοντινούς μου ανθρώπους, ότι φοβάμαι τα αεροπλάνα και γενικά το να μη πατάω στο έδαφος...Για το ΛΕΩΝΙΔΙΟ όμως είναι σίγουρο πως θα έμπαινα στο κόκκινο ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ για μία βόλτα στα αστέρια, όπως την κάναμε όλη τη χρονιά με τα γνωστά αποτελέσματα...ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟ...Να είστε σίγουροι ότι θα τα ξαναπούμε !!! 

Με απεριόριστη ΕΚΤΙΜΗΣΗ 
Σταύρος Δ. Λαμπρούσης ''5''"

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...