Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κοντά στη Γαλλική Λανς ο Τασουλής από την Τρίπολη;

Κοντά στη Γαλλική Λανς ο Τασουλής από την Τρίπολη;
Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA από τη Γαλλία, η Λανς δείχνει πολύ ζωηρό ενδιαφέρον για τον αριστερό μπακ του Πανιωνίου, Χρήστου Τασουλή (ο οποίος έχει γεννηθεί στην Τρίπολη και έχει παίξει στις ακαδημίες του Αστέρα), το οποίο πολύ σύντομα θα μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση.
Στη γαλλική αγορά έχει γυαλίσει ο Χρήστος Τασουλής, ο οποίος μετά την εξαιρετική περσινή του χρονιά βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού.
Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, που έρχονται από τη Γαλλία, ο αριστερός μπακ του Πανιωνίου εξετάζεται πολύ σοβαρά από την Λανς, η οποία σύντομα αναμένεται να μετουσιώσει το ενδιαφέρον της σε επίσημη πρόταση προς τον Πανιώνιο.
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ η ομάδα της Βόρειας Γαλλίας «καίγεται» για την απόκτηση αριστερού μπακ και ο 26χρονος αμυντικός των «κυανέρυθρων» βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής της λίστας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA η σχετική προεργασία έχει ήδη γίνει και η Λανς που φέτος ρίχνει χρήμα για να επιστρέψει ξανά στη Ligue 1 αναμένεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στον Πανιώνιο, που παραδοσιακά είναι μία ομάδα που δεν κόβει τα φτερά των παικτών που αναδεικνύει.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και το μόνο που απομένει να διευκρινιστεί είναι ο Έλληνας αριστερός μπακ θα μετακινηθεί άμεσα με κανονική μεταγραφή ή με τη μορφή δανεισμού με οψιόν αγοράς.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...