Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ποδοσφαιριστής του Άγιαξ κατέρρευσε κατά τη διάρκεια φιλικού αγώνα! (vd)

Ποδοσφαιριστής του Άγιαξ κατέρρευσε κατά τη διάρκεια φιλικού αγώνα! (vd)
Καθόλου ευχάριστα δεν είναι τα νέα που προκύπτουν από την Αυστρία και συγκεκριμένα από το φιλικό ανάμεσα στον Άγιαξ και τη Βέρντερ Βρέμης. 
Έπειτα από 20 λεπτά στο β’ ημίχρονο, ο άσος του Άγιαξ, Νούρι, ένιωσε έντονη δυσφορία και κατέρρευσε στο γήπεδο με αποτέλεσμα να σπεύσει στο σημείο όλο το ιατρικό τιμ των Ολλανδών. 
Κατά τη διάρκεια των πρώτων βοηθειών, οι γιατροί κάλυψαν τον Νούρι με πετσέτες ώστε να μην βλέπει ο κόσμος το τι συμβαίνει, ενώ την ίδια ώρα οι παίκτες των δύο ομάδων είχαν απομακρυνθεί από το σημείο και προσεύχονταν. 
Στη συνέχεια, ένα ελικόπτερο έφτασε στο σημείο για να πάρει τον παίκτη, με τον Άγιαξ την ίδια ώρα να γράφει ότι «φαίνεται ως σοβαρή κατάσταση». 
Φυσικά, δεν δόθηκε συνέχεια στο φιλικό και οι διοργανωτές του φιλικού ζήτησαν από τον κόσμο να αποχωρήσει από το γήπεδο.
Πριν από λίγο πάντως οι άνθρωποι του Αίαντα αντιλαμβανόμενοι το ενδιαφέρον όλου του κόσμου για την κατάσταση του Νούρι, ενημέρωσαν μέσω του επίσημου λογαριασμού τους στο twitter πως "η δυσφορία που ένιωσε προήλθε από καρδιακή αρρυθμία, αλλά πλέον η κατάσταση του έχει σταθεροποιηθεί και ήδη βρίσκεται στο νοσοκομείο".

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...