Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τουρνουά Πολεμικών Τεχνών έγινε στη Δημητσάνα! (εικόνες)

Τουρνουά Πολεμικών Τεχνών έγινε στη Δημητσάνα! (εικόνες)

Υπό την αιγίδα του Δήμου Γορτυνίας πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 8 Ιουλίου 2017, στο Δημοτικό Θέατρο της Δημητσάνας "Μίκης Θεοδωράκης" το 5ο Τουρνουά Πολεμικών Τεχνών που διοργάνωσε ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος "Αετοί Γορτυνίας".

Οι "Αετοί Γορτυνίας" με πρόεδρο τον κ. Κώστα Καζά και δάσκαλο τον κ. Δημήτρη Κανελλόπουλο εδρεύουν και δραστηριοποιούνται στη Γορτυνία αλλά έχουν λάβει μέρος σε πολλές διοργανώσεις στην Ελλάδα με αξιόλογες διακρίσεις. Συμμετείχαν εκτός από τους διοργανωτές, ομάδες αθλητών από διάφορες περιοχές όπως Άργος, Ναύπλιο, Ξυλόκαστρο, Λακωνία και Τρίπολη.

 

Επίσης συμμετείχε η Χορευτική Ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Δημητσάνας "Art-εμείς" που άνοιξε το πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς. Από πολύ μικρά παιδιά μέχρι μεγάλες ηλικίες με την καθοδήγηση των εκπαιδευτών τους, πρόσφεραν ένα υπέροχο θέαμα στο κοινό με εντυπωσιακές παρουσιάσεις, αθλητικό πνεύμα, πειθαρχία και όμορφες παρουσίες. Στο τέλος της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τα αναμνηστικά μετάλλια, κύπελλα και τιμητικές πλακέτες.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν από τον Δήμο Γορτυνίας ο αντιδήμαρχος κ. Χαράλαμπος Μπαξεβάνος, η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΓ κ. Μαρίνα Διαμαντοπούλου, ο Δημ.Σύμβουλος κ. Δημήτρης Καζάς, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Δημητσάνας κ. Χρήστος Ραδαίος.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...