Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μπάσκετ | Το σήκωσε το @@@μενο η Εθνική Νέων! (vd)

Μπάσκετ | Το σήκωσε το @@@μενο η Εθνική Νέων! (vd)
Είναι Έλληνες, είναι άντρακλες και είναι χρυσοί! Το Ισραήλ δεν μπορούσε να σταματήσει την «τρελή» πορεία της ΣΠΟΥΔΑΙΑΣ Εθνικής Νέων (65-56) στο Ευρωπαϊκό της Κρήτης και η κορυφή της Ευρώπης βάφτηκε πανάξια γαλανόλευκη.
Μιχάλης Λούντζης, Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς, Αντώνης Κόνιαρης, Δημήτρης Φλιώνης, Θοδωρής Καρράς, Διονύσης Σκουλίδας, Νίκος Δίπλαρος, Γιάννης Αγραβάνης, Βασίλης Χρηστίδης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Βασίλης Μουράτος, Διονύσης Τάταρης. Αυτοί οι 12 μάγκες, υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθεοδώρου ξανά, οδήγησαν την Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης κι έγραψαν τα ονόματά τους στο ελληνικό βιβλίο του μπάσκετ. 
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αναδείχθηκε MVP του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20. Στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης και ο Αντώνης Κόνιαρης!
Ο Κόνιαρης, ο Χαραλαμπόπουλος, ο Ταμίρ Μπλατ (Ισράηλ), ο Αμινέ Νουά (Γαλλία) και ο Τρίγκβι Χλίνασον (Ισλανδία) ήταν τα μέλη της καλύτερης πεντάδας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20 της Κρήτης, στο οποίο η Εθνική Ελλάδας έφτασε στην κορυφή του βάθρου.
Μάλιστα, ο 20χρονος φόργουορντ της «γαλανόλευκης» ήταν και πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά, όπως και το 2015 στον Βόλο!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sdna.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...