Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κούγιας: "Άριστες οι σχέσεις μας πλέον με την ΠΑΕ Αστέρας"

Κούγιας: "Άριστες οι σχέσεις μας πλέον με την ΠΑΕ Αστέρας"
Σε λανθασμένη πληροφόρηση άλλου προέδρου ομάδας της Σούπερ Λιγκ Σουρωτή απέδωσε την άστοχη τοποθέτησή του όσον αφορά το χορηγό του Αστέρα Τρίπολης ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί», Αλέξης Κούγιας ο οποίος είχε πει ότι ο Αστέρας θα έχει χορηγό στη φανέλα του τον ΟΠΑΠ.
Μετά από εκείνη την αρχικά λανθασμένη τοποθέτηση του κ. Κούγια, ο Γιάννης Ντάλας, υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Αστέρα Τρίπολης, απάντησε μέσω του επίσημου προφίλ του στο Facebook στον Αλέξη Κούγια και στις δηλώσεις του περί χορηγών των ομάδων.

Στις δηλώσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, αναφορικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τις χορηγίες απάντησε ο Αστέρας Τρίπολης μέσω του υπεύθυνου τύπου της ΠΑΕ, Γιάννη Ντάλλα. Πιο συγκεκριμένα, ξεκαθαρίστηκε ότι οι Αρκάδες δεν έχουν χορηγό τον ΟΠΑΠ, αλλά την Stoiximan.gr και μάλιστα είναι ιδιαίτερα υπερήφανοι γι αυτό!
Αναλυτικά η θέση του:
«Όταν δηλώνουμε δημόσια κάτι, πρέπει να γνωρίζουμε καλά αυτό για το οποίο μιλάμε. Αλλιώς κινδυνεύουμε να εκτεθούμε. Αυτές οι φωτογραφίες είναι για να μάθει ο κ. Κούγιας τον εδώ και τρία χρόνια βασικό χορηγό του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, για τον οποίο είμαστε ιδιαιτέρως περήφανοι...»

ΚΟΥΓΙΑΣ: "ΛΥΠΑΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ..."

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ σχολίασε με προσωπική του δήλωση ότι ελπίζει να μην έγινε σκόπιμα το λάθος αυτό. Παράλληλα, ο γνωστός ποινικολόγος επεσήμανε ότι οι σχέσεις του με τη διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης αποκαταστάθηκαν, μετά τις εξηγήσεις που δόθηκαν.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια:

«Σε συνέντευξη μου προ ολίγων ημερών στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ARENA FM, εξαιτίας λάθους πληροφόρησης από συνάδελφο ιδιοκτήτη ΠΑΕ Super League δήλωσα ότι μεταξύ των ευνοημένων χωρίς ποδοσφαιρικά κριτήρια (γηπεδικές εγκαταστάσεις – προπονητικά κέντρα – αριθμός φιλάθλων – αριθμός πρακτορείων ΟΠΑΠ στην περιφέρεια που εδρεύει η ΠΑΕ) από την ΟΠΑΠ ΑΕ για κεντρική χορηγία στην φανέλα είναι και η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.
Μετά την χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θέλω να δηλώσω τα εξής:
1. Λυπάμαι ιδιαίτερα διότι δεν θέλω να πιστεύω ότι εκ προθέσεως παρασύρθηκα από συνάδελφο μου και ανέφερα τα όσα ανέφερα για την φίλη ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και

2. Ότι μετά τις εξηγήσεις οι οποίες έχουν δοθεί τόσο με τον ιδιοκτήτη αλλά και το διοικητικό περιβάλλον της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ οι σχέσεις μας έχουν αποκατασταθεί πλήρως και η συνεργασία μας με τους εκπροσώπους της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στο Δ.Σ. της Super League είναι άριστες.

Αυτά για να μην εκμεταλλεύονται κάποιοι εκ παραδρομής λάθη και οικοδομούν στην πολιτική του διαίρει και βασίλευε».
sdna.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...